banner102

Hayırseverden Ortaokula Kuran sınıfı!

Bölümlü Mahallesi nüfusuna kayıtlı Almanya’da ikamet eden görme engelli hayırsever Sümeyye İsmailoğlu dedesi ve babaannesinin ruhlarına ithafen Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’na Kuranı Kerim sınıfı yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Eylül 2022 Perşembe 02:33
Hayırseverden Ortaokula Kuran sınıfı!

Kuranı Kerim sınıfının açılışı Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz, hayırsever Sümeyye İsmailoğlu katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuranı Kerim Sınıfının açılış kurdelesi Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, hayırsever Sümeyye İsmailoğlu tarafından kesildi. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer açılışta yaptığı konuşmada; “ Hayırlı olsun. Gerçekten çok nezih bir sınıf olmuş. İnşallah öğrencilerimiz buradan en iyi şekilde istifade edecekler. Hayırsever Sümeyye hanıma da teşekkür ediyorum. Allah hayrını kabul etsin. Öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerken,  başarılar temenni ediyorum.” dedi.

Kaymakam Demirer okul idaresi tarafından hazırlanan teşekkür plaketini hayırsever Sümeyye İsmailoğlu’na takdim ederek teşekkür etti. Kaymakam Demirer öğrencilerle sohbet ettiği açılış programı 8/C sınıfı öğrencisi Mahmut Biberoğlu’nun yaptığı dua ile sona erdi.

Kuranı Kerim Sınıfı açılışının ardından Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşarak, sohbet etti. Of Kaymakamı Demirer öğretmenlerle tanışıp sorunlarını dinleyerek yeni eğitim öğretim yılının kazasız, belasız, başaralı geçmesi dilek ve temennilerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90