banner102

İlk müdürler toplantısı yeni heyecanlarla gerçekleştirildi

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan okul ve kurum müdürleri 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması öncesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Eylül 2022 Cuma 18:46
İlk müdürler toplantısı yeni heyecanlarla gerçekleştirildi

 İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında yapılan toplantıya Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, okul ve kurum müdürleri katıldı. Toplantıda; 2022- 2023 eğitim- öğretim hazırlıkları, ders kitapları ve ücretsiz yardımcı kitapların dağıtımı, LGS ve YKS’ye yönelik çalışmaları, yestekleme ve yetiştirme kursları, okul öncesi eğitim çalışmaları, hayat boyu alanında yapılan çalışmalar, taşımalı eğitim iş ve işlemleri, Mesleki eğitim alanında yapılan çalışmalar, aile okulu projesi, temel eğitimde 10.000 okul projesi, köy yaşam merkezleri, kütüphanesiz okul kalamasın projesi kitap sayıları, il genelinde yapılacak sosyal faaliyetlere katılım, inşaat-emlak onarım ödenek takibi, İŞKUR çalışanlarının durumu, özel büroların görev tanımları ve görevleri konuları görüşüldü.

Kabahasanoğlu, “100. yılda her alanda başarıyı hedefliyoruz.”

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantının açılışında İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu açılış konuşmasını yaptı. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında, “ Toplantımıza hoş geldiniz. Bizleri yeni bir eğitim sezonunda  sağ ve salimen tekrar buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Önümüzdeki hafta oryantasyon eğitimi ile başlayacağımız yeni eğitim öğretim yılımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bu yıl ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için çok önemli bir yıl. 2023 yılı cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı. Bu anlamlı yılda her anlamda ve alanda daha büyük çalışmalar ve başarılara imza atmak istiyoruz. İnşallah her zaman olduğu gibi bu yıl da gayret, samimiyet ve üstün çalışma azmiyle güzel işlere imza atacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılı Of eğitiminin de akademik, sosyal, kültürel, sportif alanlarda taçlanacağı yıl olmasını istiyoruz. Birlikte Of eğitim ailesi olarak bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu anlamda hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90