banner102

Kaymakam Demirer okul ziyaretlerine devam ediyor

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer göreve başlamasıyla okul ve kurum ziyaretleri yaparak ilçenin eğitim, öğretim durumunu yakından görmek istiyor. Her hafta farklı okul ve kurum ziyaretleri yapan Kaymakam Demirer haftanın ilk günü üç okul ve kurum ziyareti yaparak kurumların eğitim çalışmaları hakkında okul idarecilerinden bilgi aldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Aralık 2022 Pazartesi 18:13
Kaymakam Demirer okul ziyaretlerine devam ediyor

HMB Ulusoy MTA Lisesi ziyaret edildi

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte HMB Ulusoy MTA Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Bülent Saka’dan bilgi alan Kaymakam Demirer sınıf ve atölye ziyaretleri yaparak öğrencilerle sohbet etti. İlk olarak Denizcilik Bölümü ve Elektrik Elektronik Bölümünde öğrencileri sınıflarında ziyaret edip öğrencilerle sohbet ederek gelecek eğitim hayatlarıyla ilgili olarak öğrencilere telkin ve tavsiyelerde bulundu. Sınıf ziyaretlerinin ardından Motor Bölümünü ziyaret eden Kaymakam Demirer’e Bölüm Bölümü Şefi Seyit Ahmet Demir bölüm hakkında bilgi vererek okulun imkân ve kabiliyetleri noktasında bölgede çok önemli yere sahip olduklarını belirtti. Kaymakam Demirer okulun imkan ve eğitimi noktasındaki çalışmalarını takdir ederek mesleki eğitimin  ülkemizin geleceği için çok ehemmiyet arz ettiğini ifade edip okul idaresi ve öğretmenleri yaptıkları özverili çalımalar nedeniyle tebrik etti.

Of Bilim Sanat Merkezi unutulmadı

Kaymakam Demirer ikinci ziyareti açılmasıyla hızlı bir şekilde kurumsal alt yapısını tamamlayan ve eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan Of Bilim Sanat Merkezine (BİLSEM) yaptı.  Kurum Müdürü İsmail Kurt’tan bilgi alan Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer Bilim Sanat Merkezinin önemine dikkat çekerek kurumun son derece güzel bir duruma getirildiğini emeği geçen herkese teşekkür ederek çalışmalarında  başarılar diledi.  

Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu unutulmadı

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte hem Dünya Engelliler Gününü kutlamak hem de okuldaki çalışmaları yakından görmek üzere Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret ettiler. Okul Müdürü Mustafa Akyıldız’dan okul hakkında bilgi alan Kaymakam Demirer öğrencilerin eğitim gördüğü atölyeleri ziyaret ederek çalışmalarını yakından görme imkânı buldu. Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere sürpriz yaparak Engelliler Gününü kutlamak için öğrencilerle pasta keserek onların özel günlerini kutladılar.

Ziyaretlerle ilgili olarak Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer: ” İlçemizde eğitim veren çok güzel okul ve kurum ziyaretlerini ziyaret ettik. Aldığımız bilgiler ve gözlemlerimiz çok güzel eğitim faaliyetleri yürütüldüğünü öğrendik. Burada başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere okul idarelerimize, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Eğitim bizim için çok önemli, elimizden geldiğince eğitim camiasının yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm eğitim camiamıza işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90