banner102

Kaymakam Demirer Uğurlu Hacıahmetoğlu okulunu ziyaret etti

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer'in haftalık okul ziyaretlerinde bu haftaki okul ziyareti Uğurlu Hacıahmetoğlu Ortaokulu’na oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mart 2023 Cuma 17:31
Kaymakam Demirer Uğurlu Hacıahmetoğlu okulunu ziyaret etti

Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte yaptığı ziyarete Uğurlu Mahallesi Muhtarı Hikmet Aytaş katıldı. Okul Müdürü Soner Kalkan ziyaretleri nedeniyle Kaymakam Demirer’e teşekkür ederek okul hakkındabrifing sunarak okulun tarihi, başarıları ve okulda yapılan eğitim, öğretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Demirer bir süre öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet ederek sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer okul ziyaretinde okulun geçmiş başarıları ve şuanda yapılan çalışmalarını çok beğendiğini ifade ederek okul idaresi ve öğretmenleri tebrik etti. Kaymakam Demirer konuşmasına "İlçemize en uzak okuldaki hem fiziksel iyileştirmeyi hem de eğitim adına yapılan çalışmalardaki kaliteyi görmekten son derece mutlu oldum. Böylesine güzel eğitim, öğretim iklimi oluşmasını sağlayan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere okul idaremizi, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Baktığınızda merkeze uzak ama bilgiye ve teknolojiye ulaşmış. Eğitim adına her şey var. Okulumuz geçen yılarda çok başarılı öğrenciler yetiştirdi. Bu yıl da aynı başarıların tekrar edilmesini umuyorum. İnşallah bu başarıyı da sağlayacaklardır.Muhtarımızın da okul idaresi ile yakın çalışması okul için bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Biz de elimizden geldiğince okulumuz ve öğrencilerimiz için desteklerimize devam edeceğiz. " diyerek düşüncelerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da eğitime verdikleri destekleri nedeniyle Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer ve Mahalle Muhtarı Hikmet Aytaş’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90