banner102

Kaymakam Demirer ve Müdür Kabahahsanoğlu’nden Okul ziyareti

Haftalık okul ziyaretlerine devam eden Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer bu haftaki okul ziyaretini Eskipazar İlk/Ortaokulu’na yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Mart 2024 Cuma 17:46
Kaymakam Demirer ve Müdür Kabahahsanoğlu’nden Okul ziyareti

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Eskipazar İlk/Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Demirer sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Ziyaretle ilgili olarak Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer," Okulumuz bahçesiyle, binasıyla, idareci ve öğretmeniyle çok güzel bir okul. Okulun fiziksel ortamı başarı için çok müsait. Öğrencilerimizin gayret ve çalışma arzusu da yerinde olunca başarı kaçınılmaz olur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ben inanıyorum ki bu okulumuzdan başarılı öğrenciler mezun olup ülkemize hizmet edecektir. Bizler de öğrenci ve öğretmenlerimizin gayretini artırmak için okul ziyaretlerinde bulunuyoruz. Bu yıl gerek Liselere Geçiş Sınavında gerekse üniversite sınavlarında ilk üçe giren öğrencilerimizi özel olarak ödüllendireceğiz. Her zaman öğretmen ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dilerken 2. dönemin de kazasız, belasız başarılı geçmesini temenni ediyorum." sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da gerek okul ziyaretleri gerekse eğitime vermiş oldukları destek nedeniyle Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer teşekkür etti. Okul Müdür Vekili Lokman Altun ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek  Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer ve Müdür İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90