banner102

Kaymakam Demirer’den Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokuluna ziyaret

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer okul ziyaretlerinde bu hafta Serince Mahallesindeki Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyarette bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Kasım 2022 Salı 16:05
Kaymakam Demirer’den Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokuluna ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu birlikte okul ziyaretlerini gerçekleştiren Kaymakam Demirer’e Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şevket Bulutoğlu okul hakkında bilgi verdi. Bilgi sunumunun akabinde öğretmen, idareci ve ziyaretçilerle birlikte kahvaltı yapan Yiğit Yaşar Demirer yemek sonrası öğretmenler tanışıp bir süre sohbet edip başarılı bir eğitim, öğretim hayatı temennilerinde bulundu.

Kahvaltı sonrası sınıfları gezerek öğrencilerle buluşan Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer öğrencilerle sohbet etti.  Kaymakam Demirer sohbette, “Misafirperverlikleri ve okulda yapmış oldukları çalışmalar nedeniyle idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin çoğu il dışından gelmiş bir nevi bizlerin misafiri durumundalar. Hem hafızlıklarını yapıyor hem de okullarında akademik hayatlarını sürdürüyorlar. Onları en iyi şekilde yetiştirip ülkemize faydalı birer birey olarak memleketlerine göndereceğiz. Buradan yeni dostluklar, kardeşliklerle mezun ettiğimiz bu yavrularımızla bölgeler arası gönül köprüleri kurulacağına inanıyorum. Emeği geçen okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve tüm destekçilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada, “Şahsım ve kurumum adına Sayın Kaymakamımıza vermiş oldukları destek nedeniyle teşekkür ediyorum. Okullarımızı ziyaretleri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle buluşup moral ve motivasyon içerikli telkinlerde bulunmalarında çok fayda olduğuna inanıyorum. Bu durum öğretmen ve öğrencilerimizde çalışma arzu ve heveslerini artırıcı etki yapıyor. Ayrıca okulumuza desteklerini her daim sürdüren muhtarımıza aile birliğine, Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ediyor, hepsine işlerinde kolaylıklar diliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer’in Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Serince Mahallesi Muhtarı Sultan Göktaş, Yanıktaş Mahallesi Muhtarı Ali Çapoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Okulun Kurucu eski Müdürü İrfan Göktaş, Okul Aile Birliği Başkanı Mevlüt Baş, Okul Aile Birliği eski Başkanı Hasan Koç da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90