banner102

Minik öğrenciler müdür amcalarıyla kitap okuma etkinliği yaptı

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Şehit Hüsnü Uyan Anaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin okuma etkinliğine katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Mart 2023 Salı 23:57
Minik öğrenciler müdür amcalarıyla kitap okuma etkinliği yaptı

Sibel’in Mucitleri Sınıfı Öğretmeni Sibel Diler’in sınıfına konuk olan Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerin görsel okuma etkinliğine katılarak heyecanlarına ortak oldu. Okul Müdürü Salime Akyüz ve Müdür Yardımcısı Çizgi Taflan’ın katıldığı etkinlikte öğrenciler konu ile ilgili şarkılara eşlik ederek hikaye tamamlama etkinliği yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu etkinlikle ilgili olarak; ” Maşallah öğrencilerimiz cıvıl cıvıl. Meraklılar ve geniş hayal güçleri var. Derse katılımları ve okunan hikayeyi tamamlamaları çok başarılılar. Öğretmenimizi de tebrik ediyorum. Çok güzel kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler. Okunan kitap ile ilgili kitabın her yönünü incelemeleri, kitabı tartışmaları, derinlemesine bir okuma gerçekleştirmelerini hakikaten mutlulukla gözlemledim. Bu öğrencilerimiz ileride birer kitap kurdu olacağına inanıyorum. Rabbim başarılarını daim etsin.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilerle yapılan etkinliğin ardından okul Müdürü Salime Akyüz’den okulun ve çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90