banner102

Müdür Aktaş Of’ta Müdürlerle bir araya geldi

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş İlçe ziyaretlerine devam ederek eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde takip ediyor. Bu anlayışla Of İlçesini ziyaret eden Müdür Aktaş okul ve kurum müdürleri ile toplantı düzenledi.HMB Ulusoy MTA Lisesi toplantı salonunda icra edilen toplantıda Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of’taki eğitim öğretim hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’a birifing verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Kasım 2021 Salı 14:41
Müdür Aktaş Of’ta Müdürlerle bir araya geldi

Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında; “İlçemize hoş geldiniz. İlçemizde eğitim öğretim sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. Of Eğitim Ailesi olarak İdareci ve öğretmenlerimizle eğitimin kalitesini daha yukarılara taşımanın gayreti ve heyecanı içinde  çalışıyoruz. Sizlerin de yakın ilgi ve alakası bizlere ayrı bir motivasyon oluşturuyor. Kurumum adına sizlere  teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da toplantıda yaptığı konuşmada; “Yeni eğitim öğretim yılınızı tebrik ediyorum.Tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da okullarımız en güvenli yerlerdir.Pandemi  nedeniyle çabalarınızı taktirle karşılıyorum. Vaka sayılarımız git gide azalıyor. Ancak bunu en aza indirmek elimizdedir. Bazı öğretmenlerimiz aşı olmamakta ısrarcı oluyor. Bunu anlamak mümkün değildir. Aşı olmamak manevi sorumluluktur.

Mesleki eğitimde ilimizde 9 okulun iyileştirme calismalari baslamistir. HMB Ulusoy MTA Lisemiz de  bu kapsamdadır. Temel egitimde 10000 okul iyilestirmesinde ilimizden 52 okul vardır. İlimizde Okul Öncesi Egitimde %70-% 75  okullasma sağlanmış olup bunun %90’ların üzerine çıkarmaktır. Trabzon’da 160 tane anasınıfı açılması gerekirken şu ana kadar 103 tanesini actık. İnşallah hep birlikte bu sayıya ulaşacağız. Özel eğitimde de anasınıfı müstakil anaokulu acılması yönünde bakanlığımız çalışmama yapmaktadir. Ülkemizde misafir ettiğimiz yabancıların sektörlerde çalışabilmeleri için sertifika almaları gerekiyor. Bu konuda onları bilgilendirerek sertifika almalarına destek olalım. Destekleme ve Yetiştirme Kurslarıız (DYK) devam ediyor. Kurslarımız  tam anlamıyla devam edecek pandemi sebebiyle oluşan kayıplarımızı azaltmaya çalışalim. 10 Kasım Atatürk’ü anma  törenlerinde Atatürk’e karşı sevgi ve saygımızı en güzel şekilde ifade edelim. Hepinize kazasız, belasız, başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum. “ diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

HMB Ulusoy MTA Lisesindeki toplantıya; Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Şube Müdürü Hasan Tekke,okul ve kurum müdürleri katıldı.  Program okulun önünde çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.

Son Güncelleme: 09.11.2021 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90