banner102

Müdür Kabahasanoğlu 9. sınıf öğrencileriyle buluştu

Yaptığı çalışmalarla eğitim, öğretimde dinamik bir model oluşturan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm okulları ziyaret ederek birinci tur ziyaretlerini tamamlamıştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Aralık 2022 Salı 17:36
Müdür Kabahasanoğlu 9. sınıf öğrencileriyle buluştu

Müdür Kabahasanoğlu bunun yanında her hafta pazartesi günü okullarda düzenlenen bayrak törenlerine katılıp okul ziyaretlerini farklı kademelerde devam ettiriyor. Okullarına bu yıl başlayan 9. Sınıf öğrencileri de ihmal etmeyen ile buluşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris  Kabahasanoğlu öğrencilerle buluşup onlarla bir süre sohbet edip moral ve motivasyon içerikli telkinlerde bulunarak başarı yolunda bazı hatırlatmalarda bulundu.9. sınıf ziyaretlerine ilk olarak Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinde başlayan Müdür İdris Kabahasanoğlu okulun konferans salonunda öğrencilerle buluşup öğrencilerle sohbet etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu sohbette: “Sevgili gençler, sizler ülkemizin en büyük zenginliğisiniz ve bizim için çok önemlisiniz. Yarının büyük Türkiye’sini, daha yaşanabilir dünyayı sizler kuracaksınız. Bu yolda en önemli unsur tercihlerinizdir. Bu tercihlerin başında da arkadaş tercihleri geliyor. O nedenle sizi bu yoldan alı koyacak kötü arkadaşlardan uzak durun. Kendiniz, ülkeniz ve insanlık için iyi düşüncelerle hayatınızı şekillendirin. Sizlere hep olumsuz konuşan, sizleri iyi düşüncelerden uzaklaştıran kişileri dinlemeyin ve onlarla aranıza mesafe koyun. Yalan söylemeyin ve yalancılarla arkadaşlık yapmayın. Çıkarı için dostluk kuran sadece sizden menfaat elde etmek için sizlerle olmaya çalışan kişilere tevessül etmeyin. Karşılık beklemeden sadece dostluk için seven kişilerle olun. O, size siz de ona geleceksiniz. Bu yolda her zaman kapımız da telefonlarımız da açıktır. Konuşmak için ya da çözemediğiniz bir sorununuz için sizleri dinlemeye her zaman kapımız da gönlümüz açık. Rabbim azim ve gayretinizi artırsın. Hepinize başarılar diliyorum.” sözleri ile düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90