banner102

Müdürler toplantısı yapıldı

Of İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim ve öğretimin görüşülmesi için belli aralıklarla yapılan okul ve kurum müdürleri toplantısı bu ay Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Aralık 2021 Perşembe 16:00
Müdürler toplantısı yapıldı

İsmail Yıldırım İlkokulu öğretmenler odasında yapılan toplantını açılış konuşmasını Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu konuşmasında ; “ İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hızır Aktaş’ın toplantımıza katılması bizi son derece mutlu etmiştir. Bizlere vermiş olduğu destekler nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. ” dedi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da toplantıda kurum müdürlerine seslenerek; “Pandemi nedeniyle okullarımızda yürüttüğünüz fedakârca çalışmalar nedeniyle çok şükür okullarımız açık ve eğitim, öğretime devam ediyor.  Yaşanabilecek olumsuzlukları da göz önünde bulundurarak işi sıkı tutalım. Salgınla mücadelemizin en önemli silahı aşılama olduğunu unutmadan konunun üzerine ehemmiyetle duralım. Okulların kapalı olduğu dönemde yaşanan “öğrenme kayıpları” konusunda gerekli tedbirleri alalım. Öğrenme kayıplarını gidermeye çalışalım. Okullarımızda yaptığımız güzel ve farklı etkinlileri internet sitelerinizde yayımlayarak güzelliklere örneklikler teşkil edelim. TÜBİTAK Projelerine katılımda daha aktif ve duyarlı olalım. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Rabbimden hepinize sağlık ve mutluluk temenni ediyorum. “ diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürleri toplantısına Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Yardımcısı Zekeriya Taşan,   Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,  okul ve kurum  müdürleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90