banner102

Of Belediyesi’nden başarılı öğrencilere bisiklet

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu okullarında kızlarda en başarılı olan Miktat Sarıalioğlu Ortaokulu 7/ B Sınıfı öğrencisi Betül Tellioğlu ile erkeklerde en başarılı Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu 7/F Sınıf öğrencisi Hamza Uzun’a bisiklet hediye etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Eylül 2021 Çarşamba 16:53
Of Belediyesi’nden başarılı öğrencilere bisiklet

Makamında öğrencileri, öğretmen ve idarecileri ağırlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih  Sarıalioğlu öğrencilere bisikletlerini taktim ettikten sonra öğrencilere bazı nasihatlerde bulundu. Başkan  Sarıalioğlu konuşmasında; “Başarıda öğretmen faktörü çok önemlidir. Öğretmenlerinizi sevin. Öğretmenlerinizi severseniz derslerinizde de başarılı olursunuz. Başarıda kendi gayretiniz olsun. Başkalarına çelme takarak, onun önünü keserek başarılı olmaya çalışmayın. Kendi çabanızla çok çalışarak başarılı olursanız mutlu olursunuz. Ülke olarak çevremiz, bölgemiz  ateş çemberi. Sizin yaşadığımız bu coğrafyaya ve insanlığa karşı sorumluluklarınız var.  İnsanlığı sizler gibi güzel insanların  kurtaracağına inanıyorum. Bu bakımdan sizlerin misyonu çok büyük ve önemlidir. Sizlere dua ediyorum. Rabbim zihin açıklığı versin. Gayret ve azminizi artırsın. Yeni eğitim öğretim yılınızın sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Of Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen bisiklet taktim törenine; Of Belediye Başkanı Salim Salih  Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Tekke, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu 7/F sınıf öğrencisi Hamza Uzun, Müdür Yardımcısı Mustafa Çapoğlu, 7/F Sınıf Öğretmeni Fahriye Varol, Miktat Sarıalioğlu Ortaokulu  7/B sınıf öğrencisi Betül Tellioğlu, Sosyal Bilgiler Öğretmeni İlkay Öksüz ve Miktat Sarıalioğlu Ortaokulu  Müdürü Mehmet Balcan katıldı. Tören günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90