banner102

Of Halk Eğitim Merkezinde Kur’an bülbülleri yarıştı

Of Halk Eğitim Merkezi halkın talepleri doğrultusunda kurslar açarak toplumun tüm kesimine hizmet sunuyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Nisan 2023 Pazartesi 17:23
Of Halk Eğitim Merkezinde Kur’an bülbülleri yarıştı

Bu anlayışla hafızlık yapmak isteyen hafız adayı öğrencilere Kuran Kurslarında açtıkları kurslarla hafızlığa hazırlık kurslarında toplamda 150 öğrenciye Kuran eğitimi verildi. Bu eğitimleri alan öğrenciler arasında ön eleme sonucunda 9 öğrencinin katılımıyla “Kuranı Kerimi Güzel Okuma” yarışı düzenlendi.Kuranı Kerimi Güzel Okuma yarışmasına; Eskipazar Kuran Kursundan Baver Batur, Yasir Güçlü, Keler Kuran Kursundan  Mehmet Akdağ, Çamlıtepe Mahallesi Kuran Kursundan Eymen Alkan Altunsoy, Gürpınar Mahallesi Kuran Kursundan Ahmet Hakan Şeker, Ömer Kılıç, Sıraağaç Mahallesi Kuran Kursundan Ebubekir Bay, Yusuf Durmuş,Uğurlu Kurra Hafız Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Kuran Kursundan Muhammet Sait Çiftçi adlı öğrenciler katıldı.

Of Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan yarışmanın jüri üyeleri  Of Müftüsü Özcan Yılmaz(Başkan), Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Çapoğlu, Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Celal Özdin tarafından oluştu. Yarışmada 95 puan ile 1. olan Eskipazar Kuran Kursundan Baver Batur’a ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından takdim edildi. 92,66 puan ile 2. olan Eskipazar Kuran Kursundan Yasir Güçlü’ye ödülü   Of Müftüsü Özcan Yılmaz tarafından verildi. Keler Kuran Kursundan 91,32 puanla 3. olan Mehmet Akdağ’a ödülü  Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Çapoğlu taraından takdim edilirken katılan diğer öğrencilere katılım Belgeleri  Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Celal Özdin tarafından verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu programda yaptığı selamlama konuşmasında;” Öncelikli olarak hepinizin Kadir Gecenizi ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Programın hazırlanmasında emeği geçen kurum idarecilerini teşekkür  ediyorum. Usta öğreticilerimizi ve öğrencilerimizi emekleri için tebrik ediyorum. Hepsi güzel yarıştı onların hepsi bizim için zaten birinci lakin kural gereği bir sınıflama yapmak gerekiyordu. Jüri üyelerimizd onu yaptı. Devletimize bizlere sunduğu bu imkanlar nedeniyle teşekkür ediyoum. Halk Eğitim Merkezimiz her alanda talepleri karşılamak için hizmet veriyor. Yeter ki talep olsun bizler halkımızın talepleri doğrultusunda kurslar açmaya devam edeceğiz. Rabbim bu çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Şimdiden hafızlık yolunda başarılar diliyorum.”dedi.

Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Şevket Şahin de öğrencileri tebrik ederek katılımları nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na, jüri üyeleri  Of Müftüsü Özcan Yılmaz, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Çapoğlu, Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Müdür Yardımcısı Celal Özdin ve velilere teşekkü etti.

Foto-Haber:Of İlçe Milli Eğitim Basın Bürosu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90