banner102

Of “Telafide Ben de Varım” diyor

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde öğrencilerin fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Haziran 2021 Cuma 21:22
Of “Telafide Ben de Varım” diyor

Bu anlamda yürütülecek “Telafide Ben de Varım” Programı yaz uygulaması kapsamında 21 Haziran- 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında başvuru ve planlama iş ve işlemleri, 5 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında ülke genelinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında il millî eğitim müdürlükleri tarafından Valiliklerin koordinasyonunda eğitim faaliyetleri gerçekleştirilecektir.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu “Telafide Ben de Varım” programının içeriğini anlatmak ve yapılması gerekenleri görüşmek üzere Şube Müdürü Hasan Tekke’nin katılımıyla Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulun konferans salonunda  okul ve kurum müdürleriyle bir toplantı düzenledi. Müdür Kabahasanoğlu toplantıda yaptığı konuşmada; “ Pandemi nedeniyle okullarından, arkadaşlarından uzak evlerine hapsolmuş yavrularımız bu programla rahat bir nefes alacağını düşünüyorum. Burada tamamen akademik eğitimin dışında sosyal, kültürel, sportif etkinliklerle öğrencilerimiz rahatlamış; ayların vermiş olduğu stresi atmış,kafaları rahat bir şekilde inşallah gelecek eğitim, öğretim yılına hazır hale gelmiş olacaklar. Yapılacak programlara sadece kendi öğrencileriniz değil Türkiye’nin herhangi bir yerindeki öğrenci de katılabilecek. Şayet okullarımız düşünüp, taşınıp güzel program yapar  öğrencilerimizi bu programlarla buluştururlarsa çok faydalı olacağına inanıyorum. Ben tüm idarecilerimizden ellerini taşın altına koyup bir seferberlik ruhu ile bu işe sarılacağını umuyor ve bekliyorum. Bu yolda yapacağınız çalışmalarınızla her zaman olduğu gibi yanınızdayız. Birlikte inşallah daha güzel işler yapacağız. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke de uygulanacak sistemin ayrıntılarını paylaşarak idarecilerin kafalarında oluşabilecek soruları cevapladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90