banner102

Özel öğrencilerin akvaryum keyfi

Özel eğitime muhtaç öğrenciler için bölgenin önemli okulu olan Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu Dünya Engelliler Günü için düzenlenen etkinlikle öğrenciler dolu dolu gün yaşadılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Aralık 2022 Çarşamba 20:11
Özel öğrencilerin akvaryum keyfi

Etkinlkte Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci, öğretmen ve  tüm personeli Trabzon’da bulunan akvaryumu ziyaret ederek eğlenceli gün yaşadılar.

Dünya Engelliler Günü kutlamaları kapsamında Of Müftülüğü tarafından organize edilip Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım ve yemek ihtiyaçları karşılanan organizasyonda  öğrencilerin çoğu hayatlarında ilk kez akvaryum görmenin ve restoranda yemek yemenin heyecan ve keyfini yaşadı. Günün sonunda öğrenciler tatlı bir yorgunluk ve mutlu bir şekilde evlerine döndüler.

Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Akyıldız yapılan etkinlikle ilgili olarak; “ Dünya Engelliler Gününün önemine dikkat çekmek, öğrencilere farklı yerleri gezdirip, etkinlikler yaptırıp yaşantı zenginliği kazandırmak istedik. Öğrencilerimiz için çok güzel bir etkinlik oldu. Çoğu öğrencimiz hayatlarında ilk kez akvaryum görmüş ve restoranda yemek yemiş oldular. Öğrencilerimize bu mutluluğu yaşatan ulaşım ve yemek ihtiyaçlarını karşılayan Trabzon Büyükşehir Belediyesine ve etkinliği organizasyonunu sağlayan Of Müftülüğüne öğrencilerim ve okulum adına teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Böyle güzel programlarda desteklerinin devam etmesini diliyor, işlerinde kolaylıklar temenni ediyorum. ” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90