banner102

Siyer-i Nebi Sınavı Kayıtları Başladı

AGD (Anadolu Gençlik Derneği) Of Temsilciği salgına rağmen gençlik merkezli çalışmalara devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Nisan 2021 Pazartesi 17:08
Siyer-i Nebi Sınavı Kayıtları Başladı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması bu yıl salgın nedeniyle online/çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Yarışma ile ilgili açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Of Temsilcisi Süleyman Ayazoğlu, "Tüm Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığının izni dâhilinde okullarımızda duyurduğumuz, artık geleneksel hale gelen EFENDİMİZİN İZİNDE SİYER-İ NEBİ KİTAP OKUMA YARIŞMASI kayıtları başladı.” dedi.

Yarışmanın lise ve ortaokul kategorisinde ayrı ayrı kitaplardan olmak üzere online/çevrimiçi olarak düzenleneceğini söyleyen Süleyman Ayazoğlu, “Yarışma başvurularımız başladı. Başvuru yapmak için www.efendimizinizinde.com adresine girip kayıt olmak gerekiyor.

Başvuru tarihleri: 29 Mart – 15 Mayıs

Sınav Tarihi: 22-23 Mayıs

Ortaokullu öğrenciler Muzaffer Aktürk’ün Sevgili Peygamberimiz adlı kitabından sorumlu olacaklar.

Liseli öğrenciler ise Dr. Şerafettin Kalay’ın Hz. Muhammed adlı eserinden sorumlu olacaklar.

Yarışmayla ilgili tüm bilgilere www.efendimizinizinde.com adresinden erişebilirsiniz. Ayrıca sitede yarışma yapılacak kitapların pdf dosyalarını telefona, tablete veya bilgisayara indirmek mümkün.

Kaybedeni olmayan bu güzel yarışmaya tüm ortaokul ve liseli öğrencilerimizi katılmaya davet ediyoruz.” diyerek ödüllerle ilgili şunları söyledi:

ÖDÜLLER

Bu yarışmanın en güzel ödülü hiç şüphesiz Hz. Peygamberi tanımak olacaktır. Fakat öğrencileri okumaya, öğrenmeye teşvik etmek için ayrıca ödüllendirme de yapılacaktır.

Yarışmada ülke genelinde, il genelinde dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Bizler de AGD Of Temsilciliği olarak ilçe genelinde dereceye girenlerden Ortaokul seviyesi 1. 200, 2. 150 ve 3. 100 TL ile ödüllendirilecek. Lise seviyesindekilerden 1. 300, 2. 200 ve 3. 100 TL ile ödüllendireceğiz.

Yarışmaya katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yaklaşan Ramazan ayının ülkemiz ve İslam dünyasına bereket ve huzur getirmesini, hayatımızı manevi değerler ışığında inşa etmemize vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

Son Güncelleme: 12.04.2021 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90