banner102

Son çalışmaları gözden geçirildi

2021-2022 eğitim öğretim yılının 6 Eylül’de başlayacak olması nedeniyle Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Of’taki son durumu görüşmek ve gerekli son hazırlıkları yapmak için okul ve kurum müdürüleri ile bir toplantı tertip etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Eylül 2021 Cumartesi 15:38
Son çalışmaları  gözden geçirildi

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda yapılan toplantıya Şube Müdürleri Osman  İşçi, Hasan Tekke, okul ve kurum müdürleri katıldı.  Okulların açılması nedeniyle okullarda öğretmen ve çalışanların  aşı ve PCR testleri önem arz ettiği içintoplantının başında Of İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar konu hakkında bilgi vererek okul ve kurum müdürlerinin sorularını cevaplandırdı.

Of İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar’ın yaptığı bilgilendirmenin ardından toplantıya devam edildi. Okul ve kurum müdürleri toplantısında; Okulların eğitim-öğretim hazır haline getirilmesi,okula uyum etkinlikleri,LGS-YKS değerlendirmesi,belirli gün ve haftaların planlanması,Destekleme ve Yetiştirme Kursları  ile iş ve işlemleri,resmi yazışmalara gereken ehemmiyetin gösterilmesi,norm fazlası ve maaş karşılığını dolduramayan öğretmenlerin görevlendirilmesi,ücreti öğretmen ihtiyacının belirlenmesi,taşıma iş ve işlemleri konuları görüşüldü.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris  Kabahasanoğlu bir değerlendirmede bulundu İlçe Milli Eğitim Müdürü .Kabahasanoğlu konuşmasında ;” Şükürler olsun okullarımızı uzun bir aranın ardından tüm kademeleri ile 6 Eylül Pazartesi günü açıyoruz. Tabi ki bu sürede çok daha dikkatli ve pandemi kurallarına hassasiyet göstereceğiz. Öğrencilerimizin ve tüm personelimizin sağlığı bizler için çok önemlidir. Bakanlığımızın almış olduğu karar gereği okullarımızda  öğretmen ve diğer personelin aşılı olması veya haftada iki gün PCR testini vermesi gerekiyor. Gerçekten gerek bakanlığımız gerekse valimiz bu konuda çok hassas. Herkes okullarda istenen tedbirleri almak zorundadır. Bu konuda gereken özeni göstereceğinizden hiçbir kuşkum yok. Yeni eğitim-öğretim yılımız öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun. Rabbimden  okullarımızın bir daha kapanmamasını, sağlık ve sihhat içerisinde başarılı bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum. Sizlere de çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Toplantının son bölümünde İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanı Kadir Hekimoğlu hijyen şartları ve iş güvenliğ ile ilgili sunum yaptı.

Son Güncelleme: 04.09.2021 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90