banner102

Ankara Dekorasyon Firması

Ankara Dekorasyon Firması
Sektör ELEKTRİK » İnşaat
İlan Tarihi 3 yıl önce
Firma No 1214
Telefon 05339273087
Faks
Web Sitesi https://www.ankaradekor.com.tr/
Adres Konutkent Mahallesi 3035. Cadde No : 74 /A – 44 Suit Tower Çankaya – Ankara
İl/İlçe Çankaya / Ankara
Firma Hakkında

Dekorasyon uygulamalarında gerek ekip, gerekse teknik kadronun tecrübesi, sonucun her yönden tatmin edici olabilmesinin vazgeçilmezidir. Kötü sürprizlerle karşılaşılmaması için mutlaka yapılacak çalışmaları önceden iyi programlayıp, sonrasını düşünmek gerekmektedir. Bu noktada BEKÖZ İNŞAAT sizler için doğru bir tercih olacaktır. Daha kaliteli bir hizmet için firmamızı tercih edebilirsiniz.

BEKÖZ İNŞAAT olarak Yaşam alanlarının daha şık ve kullanışlı olması için son derece titiz ve hassas davranıyoruz. Ankara tadilat ve dekorasyon firmaları arasında bilinilirliği ve güvenilirliği en yüksek olan dekorasyon ve tadilat firması olmanın sorumluluğunu biliyoruz.

Ankara tadilat ve dekorasyon firması olarak tüm yaşam alanlarında anahtar teslim tadilat ve dekorasyon hizmetini kusursuz bir şekilde tamamlıyor ve zamanında teslim ediyoruz. Anahtar teslim ev ve ofis tadilatı ile birlikte alçıpan, boya, gergi tavan, elektrik, tesisat, duşakabin, zemin kaplama, seramik, cam balkon, ve PVC sistemleri ve daha bir çok aland

banner90