banner102

Evdiz Evden Eve Nakliyat

Evdiz Evden Eve Nakliyat
Sektör NAKLİYAT
İlan Tarihi 1 ay önce
Firma No 1483
Telefon 05334413893
Faks
Web Sitesi https://www.evdiznakliyat.com.tr/
Adres Esentepe Mahallesi Anayurt Caddesi No:4 34860 Kartal / İstanbul
İl/İlçe Kartal / İstanbul
Firma Hakkında

Evdiz Evden Eve Nakliyat Nakliyat hizmetleri sektöründe 34 yıldır hizmet veren firmamız siz müşterilerimizin sürekli tercih ettiği Evdiz Evden Eve Nakliyat firması olmaktan gurur duyuyoruz. En kaliteli en hızlı ve güvenli taşımacılık hizmetini sağlamak için çalışıyoruz. Sizleri Evdiz nakliyat ailemize dahil etmek bizim en hassas olduğumuz iş politikalarımızdadır. Sigortalı nakliyat sözleşmesi ile asansörlü nakliyat araçları ile herşey dahil nakliye ücretleri ile anahtar teslim taşımacılık yapmaktayız.

1990 yılından günümüze en iyi nakliyat hizmetini sunan şirketimiz Eski istanbul başlığı altında evden eve nakliyat ve eşya depolama ve diğer taşımacılık faaliyetlerinde bulunur. İhtiyacınız olan ev taşıma, ofis taşıma ve parça eşya taşımacılığı gibi kurumsal ve bireysel taşımacılık hizmetleri sunuyoruz. Eski İstanbul Nakliye şirketi Evdiz Nakliyat bir çok taklite maruz kalmaktadır. Bu nedenle şirketimiz tamamen eski istanbul evden eve nakliyat çerçevesinde hizmet vermektedir.

İstanbul'un en iyi evden eve nakliyat şirketi olarak bireysel taşımacılık ve kurumsal taşımacılık hizmetleri sunuyoruz. Bireysel taşımacılık hizmetleri arasında şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat gelmektedir. Kişisel taşımacılık hizmeti kapmasında ev taşıma, ofis taşıma, parça eşya taşıma hizmetleri sunuyoruz.

Web Adresi: https://www.evdiznakliyat.com.tr
E Posta: [email protected]
Telefon: 444 86 71
GSM: 0533 441 3893

banner90