banner102

Marka Adası Optik

Marka Adası Optik
Sektör Medya
İlan Tarihi 12 ay önce
Firma No 1380
Telefon 0232 365 70 60
Faks
Web Sitesi https://www.markaadasi.com
Adres Hidayet Erzeybek Sokak No:3/A Karşıyaka / İzmir
İl/İlçe Karşıyaka / İzmir
Firma Hakkında

Marka Adası Optik, numaralı gözlükler, güneş gözlükleri, numaralı lensler, renkli lensler ve görme ihtiyaçlarınız için en iyi çözümler sunan güvenilir bir optik mağazasıdır. İhtiyaçlarınızı karşılamak için son teknoloji ürünleri, geniş bir ürün yelpazesi ve uzman kadromuzla hizmet veriyoruz.
Göz sağlığınız bizim için çok önemlidir. Görme sorunlarınızı anlamak ve size en uygun çözümü sunmak için alanda uzman danışmanlarımız hizmetinizdedir. Detaylı göz muayenelerinizden sonra, göz sağlığınızı kontrol altında tutmanızı sağlamak için profesyonel olarak elimizden geleni yapıyoruz.
Geniş ürün yelpazemizle herkese uygun bir seçenek sunuyoruz. Güneş gözlükleri, gözlük çerçeveleri, kontakt lensler, gözlük lensleri ve daha fazlası, stilinizi bir arada tutarken aynı zamanda gözlerinizi korumanızı sağlar. Ürünlerimizi belirliyor ve en kaliteli markalarla iş birliği yapıyoruz, rayban, lacoste, zeiss, vogue, juliano, calvin klein, armani exchange, prada, emporio armani, tommy hilfiger, persol, nıke gibi markalarla en iyi deneyimi sunabiliyoruz.
Müşteri bizim memnuniyeti için çok

banner90