banner102

AK Partiden Filistin İçin Yapılan Basın Açıklamasına Sabote

Trabzon meydan parkında bir grup duyarlı vatandaşın bir araya gelerek vahşi Katil İsrail’in Gazze’deki vahşetine ve İnsanlığın dünya kurulalı böyle bir vahşet yaşamadığını, Filistin’deki yürekleri burkan insanlık dramına dikkat çekmek için Av. Mehmet Ali Başaran basın açıklaması yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2024 Pazartesi 14:08
AK Partiden Filistin İçin Yapılan Basın Açıklamasına Sabote

Avukat Başaranın duyarlı vatandaşlarla bir arada yaptığı basın açıklaması, meydanda bulunan Ak Parti seçim otobüsünden yapılan yüksek sesli müzik yayınıyla sabote edildi.

Filistin’deki yürekleri burkan insanlık dramına dikkat çekmek için yapılan basın açıklamasını sabote eden Ak Partililere sinirlenen Ayazoğlu hoca, bu bir saygısızlıktır, aynı camianın ,aynı cenahın insanları olarak bu saygısızlığın Trabzon’a yakışmadığını, sabote olayını Trabzon halkının vicdanına havale ediyorum saygı esastır,İnsan için saygı esastır diyerek tepkisini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90