banner102

Cani azgın kudurdu!

İşgalci cani İsrail, Gazze'de hastaneyi vurarak katliama yattı. Bine yakın masum insanı katletti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Ekim 2023 Çarşamba 00:19
Cani azgın kudurdu!

Cani ve azgın kudurdu! Cani Gazze'de hastaneyi vurdu katliam yaptı

İşgalci cani İsrail, Gazze'de hastaneyi vurarak katliama yattı. Bine yakın masum insanı katletti.

Gazze’deki Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada işgalci cani İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki El-Mamedani Hastanesine bombalı saldırısı yaptığı belirtildi.

En az 500 kişinin hayatını kaybettiği bildirilirken, yüzlerce kişinin de yaralandığını duyurdu. Bebek katili cani İsrail, Gazze’deki Arap Baptist hastanesini vurarak caniliğini bir kez daha dünyaya ilan etti.

Filistin Sağlık Bakanı yaptığı açıklamada saldırıda en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Hastanenin vurulması tüm dünyada yankı oluştururken ülkemizde de Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde halk sokaklara döküldü. Katilin büyükelçisinin olduğu yerlerde elçilik önüne akın eden vatandaşlar adeta sözleriyle cani İsrail’e kin kustu.

Ülkemizin tüm illerinde sokaklara dökülen halk İsrail’e nefretlerini haykırırken, Saadet Partisi Milletvekilleri de cani İsrail büyükelçiliği önünde basın açıklaması yaparak tüm İslam elemi yöneticilerini sözde değil fiili olarak harekete çağırdı.

Maalesef Mehmetçiğimiz de nereden emri aldıysa İstanbul Konsolosluğu önündeki eylemcilere biber gazı sıkarak olay yerinden uzaklaştırma çalıştı.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ın bu konuda verdiği mesaj ise dikkat çekici oldu.
İstanbul'da neler oluyor!?! İstanbul'da İsrail Bülülkelçeliği önündeki İsrail'in hastane kahpeliğini protesto edenlere yoğun bir şekilde BİBER GAZI sıkılıyor..

Kim veriyor bu emri!?

Bırakın bari millet haykırsın...

Bu milleti değil İsrail'i durdurun!

OF HALKIMIZ DA AYAĞA KALKTI!

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği Of Temsilciliği üyeleri ile birçok duyarlı vatandaş Trabzon’a katil ve cani İsrail’i lanetleme yürüyüşü ve basın açıklamasına gitti.

Son Güncelleme: 18.10.2023 03:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90