banner102

Durmak yok! 10’lu rakamlarla Zamlara devam

Gün geçmiyor ki vatandaşın zaruri ihtiyaçlarına zam gelmesin… BOTAŞ VE EPDK'dan yapılan açıklamada doğal gaz ve elektriğe yüzde 20 zam yapıldığı duyuldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Eylül 2022 Perşembe 15:35
Durmak yok! 10’lu rakamlarla Zamlara devam

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), doğal gaza yüzde 20.4 zam yapıldığını açıklarken Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ise konutlarda eylül itibarıyla geçerli olacak elektrik tarifesine yüzde 20 zam yapıldığını bildirdi.

BOTAŞ, Eylül ayına ilişkin doğal gaz tarife tablosunu internet sitesinden yayımladı. Yapılan açıklamaya göre, konutlarda kullanılan doğal gazın birim fiyatında yüzde 20,4 sanayide kullanılan doğal gazda yüzde 50,8, elektrik üretiminde kullanılan doğal gazın birim fiyatında ise yüzde 49,5 oranında artışa gidildi. EPDK ise elektriğe yüzde 20 zam yapıldığını duyurdu.

Milli Gazete

Son Güncelleme: 01.09.2022 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90