banner102

KAFİRDEN MEDET YADA MERHAMET UMULMAZ

Yeniden Refah Partisi Kurucu OF İlçe Başkanı Aynı zamanda Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Bereket Ayaz İsrail’in vahşeti ile ilgili açıklamalar yaptı

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Ekim 2023 Cuma 20:18
KAFİRDEN MEDET YADA MERHAMET UMULMAZ

Yaptığı açıklamaya “Boynuzsuz Koyun Boynuzlu Koyundan Hesap Soracak” başlığı ile başlayan Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Bereket Ayaz, “Filistin İsrail terör devleti arasındaki savaş yıllardan beri hak ile batılın savaşıdır.”dedi.

“Önemli olan bizim ne şekilde safımızı belli ettiğimizdir.” Diyen Ayaz, açıklmasına şu şekilde devam etti:

“Küffar her daim birlik olurken Müslüman ülkelerin çoğu üç maymunu oynarken Filistinli kardeşlerimiz çoluk, çocuk, kadın, yaşlı, engelli fark etmeksizin dünyanın gözü önünde katlediliyorlar.

İnancımızda boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan hak alacağı günde iffetleri ayaklar altına alınan kardeşlerimiz, açlıktan ve susuzluktan ölen kardeşlerimiz bizden haklarını birer birer alacaklardır.

KAFİRDEN MEDET YADA MERHAMET UMULMAZ

Yüce Rabbimiz kutsal kitabımızda Bakara Süresinin 120.Ayetinde 

Sen onların dinlerine uymadıkça yahudiler de hıristiyanlar da senden asla memnun kalmayacaklardır. De ki: “Asıl doğru yol ancak Allah’ın yoludur.” Eğer sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyarsan, bilesin ki artık Allah sana ne dost ne de yardımcı olacaktır.

Filistin'li kardeşlerimizi Savaşı başlattıkları için eleştiren kardeşlerimiz var . Hepimiz şunu çok iyi bilmeliyiz ki Müslümanlar tarih boyunca Kendinden sayıda ve silahta üstün olan müşrikleri Allah'ın izniyle yenmiştirler.

İMAN VARSA İMKÂNDA VARDIR, MÜSLÜMAN SEFERDEN SORUMLUDUR ZAFERDEN DEĞİL

Filistinli Kardeşlerimiz Kurtuluş mücadelesi verirken bütün müslümanların koşulsuz şartsız kendilerine destek vermesi şarttır.

Dünya siyonizmini çok iyi bilen Erbakan hocamızın dedikleri tek tek çıkıyor.

Bölgemizde bölünmeyen İran kaldı .

İran'dan sonra açık hedef Türkiye'dir.

5 bin yıllık dünya siyonizmine karşı İSLAM BİRLİĞİNİ kurmak zorundayız.

Yeniden Refah Partisi olarak bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Eğer ki Milli Görüşü temsil eden Yeniden Refah Partisi günümüzde İktidarda olmuş olsaydı; Malatya'da bulunan sadece İran'ın Füzelerinden terör devleti İsrail’i korumak amaçlı kurulan Kürecik üssünü derhal kapatırdık.

Aynı şekilde İsrail Büyükelçisini geri gönderip Erbakan Hocamız zamanında olduğu gibi Filistin'e asker gönderirdik.

İman varsa imkanda vardır derken,

Kasap lakaplı eski İsrail başbakanı aynen şöyle dediğini hatırlatalım;

Erbakan bir dönem iktidarda kaldı biz planlarımızı 10 yıl ertelemek zorunda kaldık  demişti.

Aynı şekilde Erbakan hocamız Filistin'e asker gönderdiğinde Terör devleti İsrail Filistin'e bırakın füze atmayı, tek bir mermi dahi atamamıştı“

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90