banner102

Milyonlarca Emekliye, Darbe Üstüne Darbe

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, emeklilere müjde diye açıklanan 5 bin TL ikramiyeden, milyonlarca emeklinin yararlanamadığını belirterek bunun büyük bir haksızlık ve adaletsizlik olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Kasım 2023 Pazartesi 17:30
Milyonlarca Emekliye, Darbe Üstüne Darbe

“Hayatlarının en rahat döneminde olması gereken emeklilerimiz, maalesef hayatlarının en zor ve kötü dönemini yaşıyor” diyen Muratoğlu, şöyle konuştu:

“Milyonlarca emeklimiz, açlık sınırının çok altında bir emekli aylığı alıyor ve maalesef geçinemiyor. Bundan dolayı mecburen çalışıyor. Çalışmak zorunda olan emeklilerimize ise 5 bin TL’lik ikramiye ödenmiyor! Ayrıca küçük esnafımız ve çiftçilerimiz de bu ikramiyeden mahrum bırakılıyor. Bu büyük bir adaletsizliktir, haksızlıktır. Vicdan sahibi hiç kimse bunu kabul edemez.”

ÇAY ÜRETİCİMİZ ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR

“Bölgemizde 200 bine yakın çay üreticimiz de bu kapsamın dışında tutuldu. Neden? Çaya, çay üreticisine ne verdiniz? Çay üreticisi, çiftçi, köylü emeğinin karşılığını alabiliyor mu? Ürettiğiyle geçinebiliyor mu? Bazı çiftçilerimiz, 5 bin TL ikramiyeyi alabilmek için üyeliğini sonlandırmak istiyor! İleride yaşayacağı hak kayıplarını düşünemiyor bile, çünkü bugününü kurtarmaya çalışıyor! İşte emekliyi içine düşürdüğünüz durum tam olarak budur!”

FAİZ LOBİSİNE PARA VAR, EMEKLİLERİMİZE YOK!

“Emeklilerimizin, hayatlarının bu dönemlerinde çalışmak zorunda bırakılması ayıbına, şimdi de emeklilere yapılan ayrımcılıklar eklenmiştir. Sayın Cumhurbaşkanı, “Emeklilerimizi enflasyona ezdirmedik” diyor. Yahu emeklinin ezilecek hali mi kaldı? Emekliyi perişan ettiniz, yok ettiniz! Emekliyi ağlattınız! Garanti ödemelere, faiz lobisine, rantiyecilere milyarlarca lirayı ödemekte sıkıntı çekmiyorsunuz, itibardan tasarruf olmaz diyerek milyarlarca lirayı israf ediyorsunuz, ama sıra emeklilere gelince para bulamıyorsunuz! Bu nasıl bir adalettir? Emeklilerimizin sesleri olmaya devam edeceğiz, bu haksızlığı her platformda haykıracağız.”

Son Güncelleme: 13.11.2023 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90