banner102

Of Belediye Başkanı Ömer Veli Boz!

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu bir günlüğüne ilkokul öğrencilerine devretti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Nisan 2022 Pazar 00:29
Of Belediye Başkanı Ömer Veli Boz!

Of 28 Şubat İlkokulu Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu, öğretmen Elif Özdağcı, ilkokulu öğrencileri Dilara Ulusoy ve Ömer Veli Boz, Başkan Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları makamında ağırladı. Çocukları kapıda karşılayan Başkan Sarıalioğlu, makamını Of 28 Şubat İlkokulu öğrencilerinden Dilara Ulusoy ve Ömer Veli Boz’a bıraktı.

SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan ve herkese hayırlı olmasını dileyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bu bayramda hem egemenliğimizi kutluyor, hem de sizlerle birlikte geleceğimizi yazıyoruz. Sizlere sadece gönlümüzü değil, bütün varlığımızı emanet edebiliriz. İnşallah sizlere layık olmaya çalışacağız. Sizlerin yetişmesiyle birlikte bu bayrağı yine sizlere bırakacağız. Çünkü bu bir bayrak yarışıdır. Sadece Türkiye’yi değil dünyayı da sizler yöneteceksiniz. Sizlerin nezdinde ailelerinizi ve tüm eğitim camiasını tebrik ediyorum. İki tane yavrumuzun hayallerinin olmasına gerçekten çok sevindim. Oturdukları, yaşadıkları, okudukları ilçenin geleceğini düşünmeleri; yeşilin artmasını istemeleri, geri dönüşüme önem vermeleri beni mutlu etti. Onların hayalleri olursa hedefleri olursa, bilinçlenme olursa toplumumuz daha güzel bir yere gidecek” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Sarıalioğlu, makamını emanet ettiği Başkan Ulusoy ve Başkan Boz’a çeşitli hediyeler vererek tekrar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Son Güncelleme: 24.04.2022 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90