banner102

TRABZON AGD’DEN KUDÜS GECESİ

Dünyanın ve mazlumların çıban başı olan katil ve cani İsrail’in kurulduğu günden günümüze kadar soykırımı günümüzde zirveye çıkarması sebebiyle ülkemizde ve dünyada tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. Bu tepkilerin öncüsü olan Anadolu Gençlik Derneği Trabzon Şubesi Genel Başkan Salih Turhan’ın katılımıyla Küdüs gecesi düzenleyecek.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Kasım 2023 Pazartesi 18:20
TRABZON AGD’DEN KUDÜS GECESİ

Dünyada mazlumların yanında yer alan tüm insanlık din, dil, ırk ayrımı yapmadan bu vahşete tepkisini koyuyor. Maalesef Müslüman devlet yönetimleri de sadece vatandaşlar gibi tepki göstermekten öteye geçemiyor. Bu tepkiler somut adımlara geçmeyince AGD ve birçok sivil toplum kuruluşu öncülük ederek vatandaşların bu konudaki duyarlılığını artırmaya çalışıyor.

Bütün zulümlere karşı en önde tepki gösteren ve vatandaşları bu konuda bir araya getiren Anadolu Gençlik Derneği ülke genelinde yaptığı eylemlerini, vatandaşları bilgilendirme adına konferanslara döndürdü. Bu kapsamda AGD Trabzon Şubesi tarafından Genel Başkan Salih Turhan’ın katılımıyla 8 Kasım Çarşamba günü Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde saat 19.00 da Kudüs Gecesi düzenleyecek.

Gerçekleştirilecek olan gecede Kur’an tilaveti, şiir dinletileri, ezgiler, canlı bağlantılar ve oratoryo gösterisi yer alacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90