banner102

Hayrat Saadet’ten Kadınlar günü ziyareti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkan Yardımcısı Behram Yıldız ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrat’ta bazı çalışan kadınları ziyaret ederek plaket takdim ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Mart 2022 Çarşamba 23:28
Hayrat Saadet’ten Kadınlar günü ziyareti

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan İlçe Başkan Yardımcısı Behram Yıldız, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm emekçi, üretken kadınlarımız için kutlu olsun. Bu gün münasebetiyle Hayrat ilçemize “Yaşama Değer Kadınlarımız” olarak değerlendirdiğimiz bayanlara ödüllerini verdik. “ dedi.        

Başkan Yardımcısı yıldız, “Bu ödüllere layık görülenlerden halen Hayrat Eczanesi işvereni olan Filiz Nuhoğlu hanımefendi, işinin yanı sıra birçok alanda faaliyet geçmişi olan bir değerimizdi. Kendisini işyerinde ziyaret ederek plaketini takdim ettik. Aynı zamanda aynı eczane elemanları olan kızlarımıza da birer adet gül takdim ettik. İkinci olarak bu ödüle layık görülen emekçi bayan Hayrat Çay Fabrikası santral görevini uzun yıllar yürüten Melahat Özşamlı hanımefendiye ödülünü işyerinde bizzat ziyaret ederek takdim ettik. Hayrat Çay Fabrika Müdürü Bülent Delireisoğlu’nun bizzat iştirak ettiği bu takdim töreninde kendisine başarılarının devam dileğimizi ilettik. Bundan sonra da her yıl ilçemize değer katan bayanlarımıza bu tür ödülleri takdim edeceğiz. “ diyerek ziyaretlere cenazesi münasebeti ile İlçe Başkanı Süleyman Baş’ın iştirak edemediğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90