banner102

Kısaca İslam düşmanlığı diyoruz. Avrupa Amerika içten duydukları İslam karşıtlığını kısaca bu ifadeyle ortaya koymaktalar.

Avrupa ve Amerika İslam düşmanlığını hortlatma adına Müslümanlar ülkelerini terk etsinler diye cami yakıyorlar ve Kurana saygısızlık yapıyorlar. Sebep olarakta terörü bahane ediyorlar. Terör oluyormuşta insanlar ölüyormuş bundan korkuyorlar.

Öncelikle şunu yazmak hasıl oldu ki terör Avrupa ve Amerikanın yaptığı bir şeydir. Yeryüzünde ki tüm illegal terör örgütlerini kuran finansa eden ve silah verip yetiştiren Avrupa ve Amerikadır. 

Bakınız on bir Eylül İkiz Kulelerin vurulmasını bahane eden Amerika Afganistan Irak ve Suriye'yi işgal etti. Amerika'da aklı selim herkes bu terör eylemini Amerikan derin devleti yaptığını söylüyor. İslam ülkelerini işgal edip servetlerini çalmak için kendi ülkesindeki kapitalizmin kalesini vurdular. İkiz kulelerde demir bile erimişken terör saldırısını yapmış dedikleri şahısların kimlikleri olay yerinde bulunuyordu. Gelde gülme.

Şu unutulmamalıdır ki terör denildiğinde akla Avrupa ve Amerika gelmelidir. Amerikanın aykırı yazarı Naum COMSKİ şöyle yazıyordu;" Bir yerde terör varsa hemen akla Amerika gelmelidir. " diyordu. Terörü Amerika finans etmektedir. Amerika kendi emellerini gerçekleştirmek için  örgüt kurup Müslümanların üzerine salmaktadır. DEAŞI'DA Talibanı Da kurup İslam dünyasına bela eden Amerikadır.DEAŞ ve Taliban sadece Ortadoğu'nun Amerikanın hizmetine girsin diye kurulmuş ve Müslümanların başına bela edilmiş iki  örgüttürler. Bu iki örgütte uygulama yöntemlerine baktığımızda sadece Müslümanlarla uğraşmakta. Ondan sonra da Avrupa ve Amerika terör var Müslümanlar ülkelerinden defolsun propagandası yapmaları izanla açıklanacak birşey değildir. Yukarıda yazdım terör bir yerde varsa orada Amerika yeraltı faaliyetleri sürdürüyor demektir.

Bizler üç kişi örgüt kurma adına dağa çıksak açlıktan ölürüz. Bizlerin ne işi var örgütle falan. Bu kurulan örgütler paraya ihtiyacı var silaha ihtiyacı ve İsthbarata ihtiyacı var bu işler arkalarında büyük devletler  olmadan yerine getirilmesi mümkün değildir. Ondan diyoruz terör bir yerde varsa orada Amerika vardır. Amerika gözümüzün içine bakarak kuzeyimizde PKK PYD'YE silah ve mühimmat yardımı yaptığı herkesin dilinde. Adamlar yanı başımızda bir Kürt devleti kurup başımıza bela etmek için açıkça terörü finansa etmektedir. Bu kurulacak terör devletiyle yıllarca Kürtlerle savaşacağız. Başımız beladan kurtulmaz o zaman.

Avrupa ve Amerika yalancı gözyaşları dökmeleri doğru değildir. Tamamen yalandır.

Varlığımızı koruyabilmemiz için kendimizi Amerika'ya karşı korumamız lazım gelmektedir. Amerika dost görünen sinsi bir devlettir. Doğrudur büyüktür. Fakat kendi menfaatleri neyi gerekli kılıyorsa mesela sen ölmüşsün bu o kadar önemli değil onu yapmaktan geri durmamaktadır.

Yalandan ağlama. Terörü sen finansa ediyorsun...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90