banner102

1 Kasım'ın Namazını Şuurlu Kılalım!

Of'un Nabzı Köşe yazarı Fahri Hacıcaferoğlu, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri için oy kullanacaklara seslenerek, kılmış olduğumuz namazlarda söylediklerimize dikkat edip bu söylediklerimizi oy verirken de düşünmemiz gerektiğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Ekim 2015 Çarşamba 12:35
1 Kasım'ın Namazını Şuurlu Kılalım!
Bu ülkenin bir vatandaşı olarak sandığa gidip görüş ve inancımıza göre oy vereceğiz. Önümüze koyulacak oy pusulasında 29 parti ve birde bağımsızlar yer alacak. Bizde inancımıza göre terazi koyup inancımıza göre hangi parti tartıyorsa ona oy vereceğiz. Bunun dışında bir oy veriş şekli kesinlikle inancımıza göre olamaz. Olsa olsa nefsimiz şeytanla işbirliği içerisinde biz göstereceği şekilde oy verme düşüncesi olur.

Bu kısa açıklamadan sonra esas anlatmak istediğim konuya gelmek istiyorum. Müslümanım diyen herkese namaz kılmak farzdır. Ki bu farz hesap gününüm en önemli sorgu maddelerindendir!

Biz Müslümanlar namaz kılarken neler söylüyor, neye söz veriyor ve nasıl dua ediyoruz diye bir göz atalım..

Yazının Devamı için buraya tıklayın..

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.10.2015 12:40
Anahtar Kelimeler:
Fahri Hacıcaferoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90