banner102

Ehl –i Sünnet Olmak ya da!

"Üzerine ilave edilecek ya da kendisinden birşey çıkartılacak, bir noksanlık veya fazlalık olmayan mükemmel bir inanç ve hayatın adına İSLAM denir." diyen köşe yazarımız Hasan İnan Ehl-i Sünnet konusunda dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Şubat 2016 Cuma 09:28
Ehl –i Sünnet Olmak ya da!

Yazdığı köşe yazısında günümüzde en çok konuşulan konulara değinen İnan, "Bugün yahudinin birilerine Ehl-i Sünnet olduklarını hatırlatıyor olması ne ile izah edilebilir ? yahudinin bile Ehl-i Sünnet olunmasından medet umacak durumda olması ve kamuoyunu medya aracılığıyla bu yönde yönlendirmesi derinlemesine düşünülmesi gereken bir konu değil midir?" sorusunu sordu.

Yazının tamamını okumak için Buraya TIKLAYIN..

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.02.2016 09:40
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem koyun 2016-02-13 19:13:46

sayın yazar .ehli sünnet le ilgili ayet ve hadis de yazarmısın hangi ayetler var .

Avatar
adem koyun 2016-02-15 19:48:48

sayın yazar ehli sünnet le ilgili ayet ve hadis varmı yazarmısın bekliyorum lütfen

Avatar
adem ığdırlı 2016-02-16 20:29:27

sayın hasan bey ehli sünnet ve cemaat diyorsun ama ne bir ayet ne bir hadis yazıyorsun sizde inanmıyorsunuz yazdıklarınıza demekki ehli sünnet diye bir kavram yok

banner90