banner102

Kan Gölündeyiz ama Oyunda Oynaştayız!

Kan ve gözyaşı ile sulanmış dünyanın içinde Müslümanım diyenler olarak oyunda oynaşta olduğumuzu kaleme alan köşe yazarımız Fahri Hacıcaferoğlu, bu konu hakkında düşündürücü ifadeler kullandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Kasım 2016 Çarşamba 10:56
Kan Gölündeyiz ama Oyunda Oynaştayız!

Dünya Müslüman ve mazlumların kanlarıyla adeta kan gölüne dönmüş iken ben Müslümanım diyen bizler oyunda oynaştayız..

Analar evlatlarının cansız ve doğranmış bedenlerini görüp gözyaşı dökerken, ben Müslümanım diyen bizler oyunda oynaştayız..

Arakan'da sırf Müslüman oldukları için diri diri yakılanlar, dilim dilim kesilenler bizim din kardeşimiz diyoruz, fotoğraflarını görüyoruz fakat oyundan ve oynaştan geri duramıyoruz..

Dünyanın en rahat yaşantısı sürülen Libya'daki Müslüman kardeşlerimiz de aynen bizim gibi dünya sevgisiyle haşır-neşir idiler.. Fakat şimdi ne evleri, ne işleri nede dünyalık diğer işleri düşünebilir durumda değiller.. Bütün bunları gören, duyan ve daha da ötesi bu duruma alkış tutan biz Müslümanlar, irkileceğimiz yerde oyunda oynaşta oluyoruz..

Hemen yanıbaşımızdaki komumuz olan Suriye'de yaşayan kardeşlerimiz kısa zaman önce bizim gibi sabah kalkıp işine, akşam eve gelip ailesine,hafta sonu gezintisine, boş zamanlarında eğlencesine gidiyorlardı!.. Fakat şimdi ise ne iş, ne eş-aş ve nede dünyalık diğer beklentiler onların birer hiç olmuş.. Çünkü başlarına hergün bombalar yağıyor.. Ocaklarına hergün ateşler düşüyor.. Bütün bunları görev, duyan ve umursamayan biz Müslümanlar ise hâlâ oyunda oynaştayız..

Dünya kan gölüne dönmüş, bizler oyunda oynaştayız.. Ülkemizde hergün şehit haberleri var, bizler oyunda oynaştayız.. Komşumuz aç susuz bizler tok şekilde oyunda oynaştayız..

Yazının devamını okumak için tıklayın..

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.11.2016 11:04
Anahtar Kelimeler:
Fahri Hacıcaferoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90