banner102

Of Teknoloji Fakültesinde 7. Hamsi Festivali düzenlendi

Of Teknoloji Fakültesi sosyal, kültürel aktivitelerine devam diyor. Of İlçesi ile üniversite öğrencilerin buluşup kaynaşmasına vesile olan aktivitelerden birisi de geleneneksel olarak düzenlenen Hamsi Festivali oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Aralık 2023 Çarşamba 16:21
Of Teknoloji Fakültesinde 7. Hamsi Festivali düzenlendi

Fakülte yönetimi tarafından Of Belediyesi’nin de destekleriyle bu yıl 7.düzenlenen Hamsi Festivalinde öğrenciler ve katılımcılar güzel havanın da etkisiyle hamsiye doymanın keyfini yaşarken eğlenceli vakit geçirdiler.

Festivale Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer,  Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar,Of Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk, Şevki Saral, Rize hakimlerinden Veli Baloğlu, KTÜ’ye bağlı  12 Fakültenin dekanı, 8 Meslek Yüksek Okulu Müdürü Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Temsilcileri,  Banka ve Çay Fabrikası Müdürleri, Muhtarlar Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yöneticileri, Fakülte’nin idareci ve akademik üyeleri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikle ilgili olarak Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer şehrin kaynaşması için çok güzel bir organizasyon olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Of Teknoloji Fakültesi Dekanı İrfan Acar, etkinliğe destekleri nedeniyle Başkan Sarıalioğlu’na, katılımları nedeniyle Kaymakam Demirer’e, Rektör Çuvalcıya ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

Of Teknoloji Fakültesinde  düzenlenen hamsi festivalinde öğrenciler arasında hamsi yeme yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan öğrencilere Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90