banner102

135 bin TL'ye fabrika değil halı saha!

Köylerde yaşayan gençlerin sosyal hayatlarına katkı sağlamak amacıyla İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Kavakpınar Köyüne halı saha ve sosyal tesis yapımına başlandı.

08 Mayıs 2013 Çarşamba 19:57
135 bin TL'ye fabrika değil halı saha!
Kavakpınar Köyü Muhtarlığı ve Vatandaşların talepleri doğrultusunda Of Kaymakamlığı tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda halı saha ve sosyal tesis yapımına karar verilen inşaattı ziyaret eden ve İlçe  Müdürü Oktay Abdikoğlu’ndan bilgiler alan Of Kaymakamı Eren Arslan: “Köylerde ki gençlerimizin spor yapmaları ve sosyalleşmeleri amacıyla gerçekleştirilen bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmek adına  bu tür sosyal tesislere gelerek hem sağlıklı kalacaklar hem de fiziksel aktivitede bulunmuş olacaklar” dedi.

Köylerde ki yaşam kalitesini arttırmak ve sosyal hayata katkıda bulunmak amacıyla İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen projeler kapsamında yapımına başlanan halı saha 215 m2 alan üzerine kurulmakta olup 135 bin TL mal olacaktır. Tesisin 100 günde bitirilmesi planlanıyor.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.05.2013 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sporsever 2013-05-14 09:08:55

sanki çok faaliyet varda tesisler cevap vermiyor koskoca stad sabah sporu için açılmaz,sporsalonu hakeza,gürpınarda aynı tesis yapıl dı da ne oldu gençler spor yapmaktan birbirini kırayı bırakın bu ölü yatırımları da mevcut olanlarını çürümekten kurtarın

banner90