banner102

50 YILLIK YOLDAN GİDİYORUZ!

Of’un Mahallelerini teşkilatı ile ziyaret ederek mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyen Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu,“Hangi mahalleye gitsek en öncelikli sorunlarının başında yollar olduğunu görüyoruz. Ziyaret ettiğimiz Gümüşören Mahallemizde de maalesef 50 yıllık yolu kullandıklarına şahit olduk.” dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ocak 2022 Pazar 18:37
50 YILLIK YOLDAN GİDİYORUZ!

Of’un unutulan ve sadece seçimlerde hatırlanan mahallelerinden olan Gümüşören Mahallesini ziyaret ederek Mahalle sakinleri ile sohbet eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, mahalle sakinlerinin seçimden seçime hatırlandığını dile getirerek şu açıklamayı yaptı:

SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANILAN MAHALLELER!

“Bizler Saadet Partisi olarak seçimler için değil bütün insanlığın saadeti için çalışan teşkilatız. Bu kapsamda Of İlçe Teşkilatı olarak Of’umuzda bulunan 68 Mahalleyi belirli aralıklar ile ziyaret ediyoruz. Her gittiğimiz mahallenin en önemli sorununun yol olduğunu görünce, yollar ve beton inşaatlarla övünen bir iktidar döneminde 50 yıllık mahalleninin yaptığı yollar ile idare eden yolları görünce gerçekten üzülüyoruz. Gümüşören Mahallemiz de maalesef seçimden seçime hatırlanılan ve sorunları sadece dinlenilen mahallerimizden bir tanesi. Gerek Mahalle Muhtarımız gerekse vatandaşların bizlere dillendirdiği ortak sorun,  bozuk yolları oldu. Mahalleye iki yolun gittiğini ve asıl yolun hem kısa hem de mahallenin kendi yolu olduğunu söyleyerek, yolun çok bozuk olduğunu söylediler. “ diyerek bu vatandaşların seslerine kulak verilmesi gerektiğini ifade etti.

ADALETLİ HİZMET ANLAYIŞINDA BU SORUNLAR OLMAZ

Mahalle yolunun yıllar önce mahalle sakinleri tarafından yapıldığını söyleyen İlçe Başkanı Muratoğlu, “Mahalle sakinlerini memnun etmek çok mu zor? Bir mahallenin yolunu, suyunu, elektriğini ve iletişim hattını sağlayınca ana hizmeti tamamlamış olursunuz. Bu teknoloji çağında bunları yapmak çok mu zor? Ki bu hizmetlerin Of’umuzun bazı mahallerinde en güzel şekilde yapıldığını, yollarının geniş ve kat kat betonla yapıldığını biliyoruz. Hizmet paylaşımında adil olmamız gerekmez mi? Ki adaletli hizmet anlayışında bu sorunlar kesinlikle olmaz. Bir mahalle geniş beton ve üstüne asfalt alırken, diğer birçok mahallenin yollarına hiçbirşey yapmamak adaletsizliğin göstergesidir. Çok sıkışıldığında imkânlar yok diyen yetkililerin Millet Bahçelerinden daha önemsiz mi mahalle yolları diye düşünmelerini tavsiye ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 16.01.2022 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90