banner102

Anneleri unutmadılar...

Anneler günü dolayısıyla Of protokolü eşleriyle birlikte Şehit ve Gazi annelerini evlerinde ziyaret ettiler.

14 Mayıs 2013 Salı 10:05
Anneleri unutmadılar...

Of Kaymakamı Eren Arslan ve eşi Sermin Arslan Of Belediye Başkanı Murat Saral, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Coşkun ve eşi Güleser Coşkun ile İlçe Emniyet Müdürü Taner Ulutaş ve eşi Sibel Ulutaş tarafın gerçekleştirilen ziyaretlerde annelerin elleri öpülürken, eşleri tarafından sunulan çiçeklerle gönülleri alındı.

İlk olarak Şehit Polis Hüsnü Uyan’ın annesi Saare Uyan’ı ziyaret eden Protokol üyeleri, Şırnak’ta şehit olan Mehmet Karaca’nın annesi Ayşe karaca ve Hakkari Aktütün’de Gazi olan Bayram Yıldırım’ın annesi Esma Yıldırım ile Anneannesi Zeliha Bağdatlı’nın evine konuk oldular.

Ziyaretler esnasında duygularını dile getiren Of Kaymakamı Eren Arslan: “Bizler evlatlarınızın yerini tutamayız ama devletimizin sıcaklığını şefkatini sizlere göstermek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Vatan sizlerin evlatları ve gazilerimiz sayesinde soluk alıp veriyor. Bugüne kadar vatana hizmet etmiş isimli isimsiz herkesten Allah razı olsun” dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.05.2013 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90