banner102

BAŞARI GAYRET GÖSTERMEKTİR

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminin yarıyıl tatiline girmesiyle öğrenci ve velilere yönelik bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajında başarının gayret göstermekle elde edilebileceğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Ocak 2017 Pazartesi 16:50
BAŞARI GAYRET GÖSTERMEKTİR

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin huzurlu bir şekilde tatil geçirmelerini temenni ederek sözlerine başlayan Kaymakam Fırat, "Yoğun bir şekilde geçen ilk eğitim-öğretim dönemini tamamlayan öğrenci ve öğretmenlerimizi, gösterdikleri gayret ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. " dedi.

PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞMALIYIZ

Başarmanın gayret göstererek olabileceğini söyleyen Fırat, "İster eğitim noktasında, isterse öğrenmek konusunda başarmak gayret göstermekle olur. Planlı ve programlı şekilde yapılan bütün çalışmalarda verim alınması mutlaktır. Fakat sonuç ne olursa olsun hedefe doğru yol alma niyetiyle yola çıkan ve bu yolda gayret gösteren herkes başarmış demektir. " diyerek önemli olanın gayret göstermek olduğunu söyledi.

TATİL EN VERİMLİ ZAMANDIR  

Tatillerin en verimli zaman olduğunu ifade eden Fırat, "Gerek hafta sonu, gerek, yarı yıl ve gerekse yaz tatilleri öğrenciler için en verimli zamanlar olmalıdır. Okul stresinden uzak, kendi programını kendisinin yaptığı bir zaman dilimi, en verimli zaman dilimidir. Bunun için bütün öğrencilerimizin bu yarıl tatilini kendileri ve aileleri için verimli geçirmeye gayret etmeli gerekir. Planlı şekilde kitap okumayı, oyun oynamayı ve anne-babasının gözetiminde gezmeyi ihmal etmemelidir. " diyerek bu konuda en büyük görevin evlatlarına destek olacak olan anne-babaların olduğunu ifade etti.

VERİMLİ BİR HAYATIN TEMELİNİ ATIN

Her insanın mutlu ve huzurlu bir hayat geçirme düşüncesi olduğunu sözlerine ekleyen Fırat, "Huzurlu bir hayatın temeli okul çağlarında atılır. Gerçekten huzurlu bir hayat istiyorsak bu temeli sağlam yapmamız gerekiyor. Bundan dolayı çok kıymetli öğrencilerimizin okul çağlarını, geleceklerini düşünerek verimli geçirme gayretinde olmalıdır. Bu konuda velilerimize ve öğretmenlerimize çok büyük görev düşmektedir. Eğitim ve öğretim, günü kurtarma anlayışı ile değil, geleceğe yön verme anlayışı ile olmalıdır ki verimli olsun." diyerek bütün öretmen ve öğrencilere hayırlı tatiller temennisinde bulundu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.01.2017 16:59
Anahtar Kelimeler:
Eyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90