banner102

Başarılı Büyük Bir Ameliyat Daha Yapıldı

Of Devlet Hastanesinde S.İ (67 yaş, Erkek) adlı hasta Mide Tümörü nedeniyle Total Gastrektomi (Midenin tamamının çıkarılması) ameliyatı yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Temmuz 2019 Pazartesi 19:02
Başarılı Büyük Bir Ameliyat Daha Yapıldı

Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanları ; Op.Dr. Altan AYDIN , Op.Dr. Şaban UYSAL , ameliyatın başarılı geçtiğini ve hastayı şifa ile taburcu ettiklerini söylediler.

Ameliyat ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban UYSAL, "Böylesine büyük bir ameliyatın ( A grubu ameliyat ) Of Devlet Hastanesinde yapılması ve başarı ile sonuçlanması çok önemlidir. Daha önce de yapmış olduğumuz büyük ve başarılı ameliyatlara bir yenisini eklemenin huzurunu yaşıyoruz. İnşallah hastamızda bu ameliyattan şifa görecektir." dedi.

Ameliyatta emeği geçenlere teşekkür eden Başhekim Uysal, "Bu ameliyatta büyük emeği olan tüm Cerrahi ekibine ve Uzm.Dr.Özgür YILMAZ başta olmak üzere tüm Anestezi ekibine ve Servis Hemşirelerine teşekkür ediyorum. Bu ameliyat ile İlklerin ve yeniliklerin konuşulduğu '' Marka Hastane '' bir Of Devlet Hastanesi'ne bir adım daha atmış olduk. Ayrıca hastanemizde Genel Cerrahi, Kadın Doğum ve Üroloji hekimlerimiz tarafından Laparoskopik ( Kapalı ) ameliyatlar da yapılmaktadır." ifadelerini kullandı.

Uysal, "Bölgedeki vatandaşlarımızın artık büyük yada özellikli ameliyatlar için İlçemizin dışına çıkmasına gerek kalmayacak şekilde tüm personelimiz ile motive bir şekilde çalışıyoruz. "diyerek, tıbbı, teknik altyapılarını da her geçen gün güçlendirdiklerini ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.07.2019 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90