banner102

Başkan Sarıalioğlu'ndan Çanakkale Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2017 Cumartesi 01:41
Başkan Sarıalioğlu'ndan Çanakkale Mesajı
Başkan Sarıalioğlu, "Türk Milleti tarihi boyunca her zaman birlik ve beraberlik içinde yaşamayı kendine ilke edinmiş ve bunu da tüm dünyaya göstermiştir. Sayısız milli ve beraberlik örneği gösterdiğimiz ve tarihe yazdığımız zaferlerimizden biride Çanakkale Zaferidir. Türk milletinin Çanakkale’de elde ettiği zafer, bütün dünyaya verilmiş bir insanlık dersidir. Teknolojinin ve hiçbir imkânın bulunmadığı zamanda Türk Milleti, iman gücüyle ve vatan millet sevgisiyle Çanakkale’de bir tarih yazmıştır. Çanakkale Zaferi, tarihin o güne kadar tanık olmadığı muhteşem bir zaferdir. 18 Mart yalnızca bir kurtuluş savaşı değil, savaş sonrası oluşan dünya ve insanlık barışının başladığı tarihtir. Dün olduğu gibi bugünde sahip olduğumuz bu değerleri koruma ve geliştirme adına karşımıza çıkan her zorluğu ve engeli aşma azminde olduğumuz muhakkaktır. Bu adını tarihe yazdıran zafer askerlerine “Taarruzu değil, ölmeyi” emreden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatan ve milletin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden 200 bini aşkın şehidimizin, on binlerce gazimizin, analarımızın, bacılarımızın top yekûn Türk milletinin zaferidir. Milletimizin varlığının, birlik ve beraberliğinin ölümsüz sembolleri aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 18.03.2017 15:16
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90