banner102

Başkan Sarıalioğlu’ndan Tıp Bayramı Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Mart 2017 Salı 18:50
Başkan Sarıalioğlu’ndan Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Sarıalioğlu, mesajında sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birisinin de, sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesi olduğunu kaydetti.

İnsanların kaliteli ve mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulunun sağlıklı bireyler olmalarından geçtiğini belirten Sarıalioğlu, "Sağlıklı bir yaşam insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşku yoktur ki bu anlamda doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız, fedakârlıkları ve meslek aşkları sayesinde, insanların yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir mümessil olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir. Herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti felsefesiyle hareket eden fedakârca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2017 18:53
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90