banner102

Başkan Sarıalioğlu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Kasım 2016 Cuma 08:06
Başkan Sarıalioğlu’nun 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Sarıalioğlu, mesajında, öğretmenliğin insanlık tarihinin en önemli ve en ölümsüz mesleği olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin topluma arkasını dönmeden, toplumun sürekli önünde giden bir gönül eri olduğunu belirten Sarıalioğlu, “Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenlik; geçmişte olduğu gibi günümüzde de bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde öncü rolünü sürdürmektedir. Eğitim ve bilişim teknolojilerindeki gelişme, öğretmenlerimizin bu öncü rolünü daha da belirginleştirmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacak’’ sözü ışığında, genç kuşakları günün koşullarının gerektirdiği donanıma sahip, üretken ve girişimci bireyler olarak yetiştirmedeki görev ve sorumluluklarınız, her geçen gün daha da büyük önem kazanmaktadır.

Bizlerden geleceği devralacak yavrularımızı sevgiyle, eğitimle, öğretimle besleyen sizler, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleğinizin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, görevlerin en soylusunu icra ediyorsunuz. Hepiniz kutsal bir mesleğin seçkin temsilcilerisiniz. Sizler bizim için; dünün Türkiye’sini inşa etmiş, bugün için var gücüyle çalışan ve gelecek için de gece gündüz demeden düşünen, sevgi dilini ilke edinmiş bir anlayış ile hareket eden gönül insanlarısınız. Bu özel gün nedeni ile; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Emekli olan öğretmenlerimize sağlık ve esenlik içinde uzun ömürler diliyor, hâlen görevlerinin başında bulunan değerli öğretmenlerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye ifade etmiştir.

Son Güncelleme: 25.11.2016 08:10
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90