banner102

BÖLÜMLÜ’DE FECİ KAZA!

Yetkililerin yıllardır uyarıldığı alanda bir aracın üzerine taş düşmesi sonucu bir kişi öldü bir kişi de yaralandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Ocak 2024 Perşembe 19:27
BÖLÜMLÜ’DE FECİ KAZA!

Of’un Bölümlü Mahallesi alt yol mağaralar mevkiinde bugün ikindi saatlerinde meydana olayda Muhammet Altuncu’ya ait özel aracın üstüne kaya parçaları düşmesi sonucu araç şarampole yuvarlandı.

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan Muhammet Altuncu ve kızı Alanur Altuncu yaralı olarak olay yerine gelen Ambulanslar ile Of Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan araç şoförü Muhammet Altuncu (48) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Araçta bulunan kızı Alanur Altuncu ise Of Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı.

YETKİLİLER YILLARDIR UYARILDI!

Olayın gerçekleştirildiği mevkide, yıllardır yola taş düşmesi yaşandığı için mahalle sakinleri durumu sürekli yetkililere bildirdi. Büyükşehir Belediyesinden Of Belediyesine kadar her mercie tehlikenin bildirilmesine rağmen sorunun çözülmemesi ölümlü kazaya sebep oldu.

ADALETSİZ HİZMETLER!

Olay ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral, “Birkaç gün önce Mahalleyi ziyaret ederek mahalle sakinlerinin şikâyetlerini dinlemiştik. En çok dillendirilen şikâyette maalesef bir kişinin ölümüne sebep olan yerdi.  Taşların yıllardır düştüğünü, tüm yetkililere haber verilmesine rağmen bir çalışma yapılmadığını dillendirdiler. Biz de kendilerine bu durumu yetkililere ve basına bildireceğimizi söylemiştik. Maalesef yetkililere bildirmeyi de, basına bildirmeyi de bu şekilde yapmak durumunda kaldık.” diyerek tehlike arz eden yerleri yapmayıp, aciliyeti olmayan yerleri yapanların, hizmette adaletsiz davrananların millet ve Allah’a hesap vereceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 29.01.2024 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90