banner102

Çocuklar Üşümesin!

Trabzon Eczacılar Odasına bağlı Sosyal ve Kültürel Aktivite Komisyonu ile Gençlik Komisyonu tarafından yürütülen “ Çocuklar Üşümesin” projesi kapsamında Of Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerine ayakkabı ve mont yardımı yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ocak 2016 Salı 15:24
Çocuklar Üşümesin!

Trabzon Eczacılar Odası Trabzon genelindeki okullarda bulunan muhtaç öğrencilere yönelik mont ve ayakkabı yardımı yapıyor. Proje ilk olarak Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencilerine ayakkabı ve mont yardımı yaparak başlatıldı. “ Çocuklar Üşümesin” projesi komisyonunda görevli personel, getirmiş olduğu hediyeleri tek tek öğrencilere takdim ederken, öğrenciler de aldıkları hediyeler karşısında mutluluklarını ifade ettiler.

Hediye edilen öğrenci beden numaralarına uygun olmayan eşyalar beden numaralarına uymayan eşyalar değiştirilecek olması da öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. Eşya dağıtımına katılan komisyon üyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Okul Müdürü Mustafa Akyıldız okulun bölümlerini gezdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ” Trabzon Eczacılar Odasının öğrencilerimize yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ederim. Bu tür sosyal yardımlar hem öğrencilerin hem de diğer kurumlar için son derece faydalı oluyor. Öğrencilerimiz unutulmadıklarını ve değer gördüklerini bu tür projeler ile öğrenmiş oluyorlar. " diyerek Trabzon Eczacılar Odası Başkanı Halit Hezkıl Uslu nezdinde bütün çalışanlarına teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.01.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fehim DALMIŞ 2016-01-18 21:02:53

MERHABA
Ben Fehim Dalmış Ağrı ilinin Patnos ilçesinde bulunan Tozlubulan köyünde öğretmenlik yapmaktayım.bulunduğum okulun öğrencileri maddi yönden çok sıkıntı yaşamaktadırlar. Ailelerin maddi yetersizliği nedeniyle öğrenciler okula adapte olmakta zorluk çekiyorlar.

Okulumuz bulunduğu çevre itibariyle tüm olanaksızlıkların ortasındadır. Öğrencilerimiz maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarından oluşmaktadır.

Öyle ki havalar şu an çok soğuk olmasına rağmen montsuz, çorapsız hatta terlikle, ince yırtık kıyafetler ile okula geliyorlar. Doğunun kış şartları zor olduğundan dolayı öğrencilerin kılık kıyafet sorunları var ve en çok ihtiyaç duyulan bot , mont , atkı ve bere bunlar olmazsa olmazlar.

Bunlardan sonra gelen kırtasiye malzemeleri elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyorum ama yetersiz kalıyorum bu ogrencilerin siz değerli insanlarin yardımlarina ihtiyaçları var.

Bir çocuğun yüzündeki gülümsemesine ortak olmak en büyük mutluluktur
ÇOCUKLAR, FAKİRLERİN SERVETİDİR...

iletişim: 0537 975 30 98

banner90