banner102

DEĞİL OF'U DÜNYAYI YÖNETİRİZ!

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mehmet Sarıalioğlu, adaylık süreci ile ilgili ilk açıklamasını Haber Muhabirimize yaptı. Sosyal Medyadan kendisine iletilen, 'Of'u nasıl yöneteceksiniz sorusuna 'Of'u karış karış bilen birisiyim. 35 yıllık bir Milli Görüş neferine bu soruyu sormak dahi abestir diye düşünüyorum. Bir Milli Görüşçü değil Of'u Dünyayı yönetebilecek kabiliyettedir' cevabını verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Şubat 2019 Pazar 09:27
DEĞİL OF'U DÜNYAYI YÖNETİRİZ!

Of Belediye Başkan adayı olarak kendilerine teklif geldiğini ve bu görevi kabul ederek aday olduğunu ifade eden Mehmet Sarıalioğlu," Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının öngörüsü ile tarafıma iletilen Başkan Adayı teklifini, dava inancıma uygun şekilde Genel Merkezimizin onayı ile kabul edeceğimi söyleyerek cevap verdik. Genel Merkezimizin teklifi uygun görmesi ile Of Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirildim. Yüce Rabbimizin izni ile bize verilen görevi en verimli şekilde yapma gayreti içinde olacağız." dedi.

35 YILDIR MİLLİ GÖRÜŞ NEFERİ

35 yıldır Milli Görüş neferi olarak çalıştığını ifade eden Sarıalioğlu, "1986 yılında İstanbul'un Beyoğlu İlçesine bağlı Halıcıoğlu Mahallesinde Refah Partisi Mahalle temsilcisi olarak çalışmaya başladım. O yıldan günümüze kadar, tarafımıza teklifler gelmesine rağmen hiç sapmadan aynı çizgide bu zamana kadar geldik. Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Teşkilatında Eğitim Başkanı olarak uzun yıllar görev yaptım. 2019 Yerel Seçimlerinde İlçe Başkanımızın Belediye Başkan Adayı olması sonrası tarafıma İlçe Başkanlığı görevi verildi. Bu görev sırasında da Of Belediye Başkan Adaylığı görevi verilince, Yüce Rabbimizin izin verdiği müddetçe verilen bu ulvi görevi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağız." ifadelerini kullandı.

OF'UN SORUNLARINI VE İNSANLARINI BİLEN BİRİSİYİM

1994-2004 yılları arasında İstanbul Beyoğlu Halıcıoğlu Mahalle Muhtarlığı görevini yapan Sarıalioğlu, "Ülkemizin sorunları hep aynı. Beyoğlu ilçesindeki sorun neyse Of İlçesindeki sorun da aynıdır. Maalesef ülkemiz ahlak ve maneviyat çöküşünden dolayı bugünkü sorunlarla karşılaşıyor. Bunun için bizim davamızın en önemli şiarı olan önce ahlak ve maneviyat düsturunu şiar edinen Milli Görüş neferlerinin değil bir ilçe, dünyayı yönetebilecek kabiliyette olduğuna inanıyoruz. Ki bunun göstergesini de 94 yılındaki belediyelerde gösterdik. Ayrıca Of'u bilmeyen birisi değilim. Ben yılın altı ayını Of'ta, kalan altı aynı da İstanbul'da geçiriyorum. Of'un sorunlarını ve insanlarını bilen birisiyim. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. İnşAllah milletimizin teveccühü, Allah'ın takdiri ile göreve geldiğimizde hayırlı işler yapmaya çalışacağız." diyerek başarının ancak Milli Görüş zihniyetiyle mümkün olacağını ifade etti.

AZ İMKANLAR İLE ÇOK İŞLER YAPACAĞIZ

Of için yapacağı çalışmalar hakkında da açıklama yapan Sarıalioğlu, "Biz çalışmalarımızı 'İman varsa imkanda vardır' düsturu ile yapacağız. Çalışmalarımızı, Cenab-ı Hakkın huzurunda hesap gününü düşünerek ve hesap ederek yapacağız. Önce Ahlak ve Maneviyat şiarı çalışmalarımızın temeli olacaktır. Toplumun her kesimini, ocu bucu diye nitelendirmenden kucaklayacak ve dertlerine kendi derdimiz gibi çare bulmaya çalışacağız. Erbakan hocamızın tabiri ile, Milli Görüş bu ülkenin mayasıdır, bu maya olmadan ülke huzura kavuşamaz. Bu anlayışla iman gücü ve bereketi ile az imkanlar ile çok işler yapacağız." diyerek yapılmayacak projelerle vatandaşın önüne çıkmayacaklarını söyledi.

ERBAKAN HOCAMIZIN İZİNDEN GİDİYORUZ

Ülkemizin en büyük sorunları arasında kutuplaştırmanın yer aldığını sözlerine ekleyen Sarıalioğlu, "Yöneticilik yapan bazı kardeşlerimiz maalesef yaptıkları hizmeti halkın kafasına çalar gibi ifadeler kullanarak anlatıyorlar. Biz size şunu yaptık, bunu yaptık gibi. Parayı ödeyen vatandaşa karşı bu tarz yaklaşımlar son derece yanlıştır. Milli Görüş belediyecilik anlayışında ise bütün idareci ve yöneticiler halkın hizmetçisi makamındadırlar. Bizim anlayışımız budur ve bu anlayış ile belediyeleri yöneteceğiz." diyerek 'Erbakan hocamıza bütün siyasi partilerin minnet borcu vardır. Biz Saadet Partili belediyeler olarak onun izinden ve ilkelerinden taviz vermeden gideceğiz.Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

KARDEŞLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Seçim kampanyasına başlamadan bütün başkan adaylarını ziyaret edip başarı dileklerimi bildireceklerini söyleyen Sarıalioğlu, "Bu seçimin en güzel bir atmosfer içinde geçmesi için elimizden geleni azami gayret göstererek yapacağız. Seçim bittiğinde kardeşliğimizin devam edeceğine olan inancım tamdır .Netice itibari ile bir kardeşimiz seçimi kazanıp belediye başkanı olacak. Hep birlikte kazanan kardeşimizi tebrik edeceğiz inşallah." temennisinde bulundu.

Mehmet Sarıalioğlu kimdir?

1956 Yılında Of'ta doğan Sarıalioğlu, İlk ve Ortaokulu Of İlçesinde okuduktan sonra 1974-1975 yılları arasında vatani görevini Kayseri Hava İndirme Tugaylığı'nda paraşütçü komando olarak icra etti. 1982 yılında İstanbul'a giderek ticaret yapmaya başladı. Aynı yıllarda siyasi hayatına ilk kez Refah Partisi ile başlayan Sarıalioğlu, Beyoğlu İlçesi Halıcıoğlu Mahallesinde Refah Partisi Mahalle temsilcisi olarak uzun yıllar görev yaptı. Teşkilat görevinin yanı sıra 1994-2004 yılları arasında teşkilatın görevlendirmesiyle 25 bin nüfuslu İstanbul Beyoğlu Halıcıoğlu Mahalle Muhtarlığı görevini yaptı. Sonraki yıllarda Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Teşkilatı Eğitim Başkanı olarak görev yaptı. Aynı zamanda Mahalli İdareler ve Yerel Yönetimler Okulu'nu tamamladı. Son olarak Beyoğlu İlçe Başkanı görevine getirilen Mehmet Sarıalioğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.02.2019 11:01
Anahtar Kelimeler:
SaadetMehmet Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus emre 2019-02-17 21:08:33

hayırlı olsun başkanım

Avatar
Mustafa Erbaş 2019-02-18 12:28:05

of ilçe teşkilatını tebrik ediyorum 20 yıldır ilk oldu milli görüşçü bir aday kendi içinden çıkardı. mehmet başkanımıza hayırlı olsun, of sakinleri gerçekten hizmet istiyorlarsa kalite görmek istiyorsa desteklerini esirgemesinler.

banner90