banner102

Emniyet Teşkilatımızda 171. Yıl Heyecanı

Her yıl 04-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdür Vekili Hasan Güven beraberindeki polislerle Kaymakam Arslan’ı makamında ziyaret edip çiçek takdim etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Nisan 2016 Pazartesi 22:00
Emniyet Teşkilatımızda 171. Yıl Heyecanı
Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünde kutlanan Polis Haftasının, bu yıl 171. si kutlanacak. Polis Haftası dolayısıyla Of İlçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Güven, beraberinde Komiser yardımcısı Uğur İğde, Polis Memurları Mikail Bila ve Selin Mutlu ile birlikte Of Kaymakamı Eren Arslan’ ı makamında ziyaret ederek hafta ile ilgili yapılacak çalışmaları anlattı.

Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Of ilçemizde de vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamakla görevli olduklarını belirten Hasan Güven; “Devletimizin bize verdiği yetkiyle vatandaşımızın iyi gününde de olumsuz gününde de her daim yanındayız. Bugün başlayıp 10 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek olan Polis Haftasında Perşembe günü akşam Çarşıbaşı Büyük Camimizde İlçe Müftülüğümüzle birlikte Şehit Polislerimiz ve ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımız için Hatim programı yapacağız. Şahsınızda tüm ilçe halkımızı davet ediyorum” dedi.

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumakla görevli Emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yılını kutlayan Of Kaymakam Eren Arslan; “İlçemizde ve ülkemizde huzuru ve asayişi temini noktasında büyük fedakârlıkla çalışan güvenlik güçlerimizin Polis Haftasını kutluyorum. Aziz vatanımızın birlik, bütünlük ve savunmasında canını feda eden kahraman şehitlerimize de Allah’tan Rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 04.04.2016 22:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90