banner102

EN BÜYÜK SORUNUMUZ ULAŞIM

Of Medya Derneği yöneticileri KTÜ Of Teknoloji Fakültesini ziyaret ederek KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Öğrenci konseyi üyeleri ile bir araya geldi.

18 Aralık 2013 Çarşamba 22:28
EN BÜYÜK SORUNUMUZ ULAŞIM
Of Teknoloji Fakültesi toplantı salonunda öğrencilerle  bir araya gelen basın mensupları, öğrencilerin yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Öğrencilerin sıkıntılarının görüşüldüğü toplantıya, Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Muratoğlu, Dernek üyeleri Şefik Üstündağ, İzzet Keleş, Harun Yılmaz ve Serkan Kul katıldı.

Konsey üyeleri adına konuşma yapan KTÜ Of Teknoloji Fakültesi Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Salih Baştürk, basınla bir araya gelmelerindeki tek gayenin yaşadıkları sorunları bir nebze olsun duyurmak ve bu şekilde sorunların çözülmesini sağlamak olduğunu ifade etti.

En büyük sorunlarının ulaşım olduğunu iddia eden Baştürk, daha önceden de aynı sorunları dile getirdiklerini ancak henüz bir gelişme göremediklerini ifade ederek, bu sorunların bir an önce giderilmesini istedi. Baştürk, "Öğrenciler olarak Üniversiteye gelirken kullandığımız güzergah, maalesef yayalar için elverişli değil. Birçok alanda araç parkları ve yol çalışmalarından dolayı engeller var. Gündüz dikkat ederek gittiğimiz yerlerde gece ışıklandırmanın yeterli olmayışından dolayı çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz." dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı görüşme, toplu fotoğraf çekilerek son buldu.  




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.12.2013 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90