banner102

Fırat, Barbaros Esnafını Dinledi

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Solaklı Mahallesi Barbaros caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek kısa süreli sohbet etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Şubat 2017 Cuma 16:14
Fırat, Barbaros Esnafını Dinledi

 

Ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Eyüp Fırat’a teşekkür eden Barbaros Caddesindeki esnaflar, kış mevsimi nedeniyle işlerinin yoğun olmadığını, bol bol çay içip sohbet ettiklerini belirterek, yaz aylarında ticaret hacminin kış aylarına göre 3-4 kat arttığını belirttiler.

 

Bazı esnaflar ile ayaküstü, bazıları ile de kısa süreli oturarak sohbet eden Kaymakam Fırat, yaptığı bu ziyaretlerini sürdüreceğini ve sürekli vatandaşlar ile iç içe olmaya gayret edeceğini söyledi.

 

Vatandaşın dertlerini masa başından değil, birebir ayaklarına giderek dinlemenin daha doğru olacağını söyleyen Fırat, “Ülkemizin bel kemiği olan esnaflarımızı sık sık ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Dilek ve temennilerini birebir kendilerinden alıp değerlendirerek hizmet etmeye gayret edeceğiz.” dedi.



DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN..












Son Güncelleme: 24.02.2017 16:23
Anahtar Kelimeler:
Eyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90