banner102

Fırat Okul Müdürleri ile Kahvaltı Yaptı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltıda Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve Özel Eğitim Kurumları Müdürleri ile birlikte kahvaltı yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Ocak 2017 Perşembe 02:34
Fırat Okul Müdürleri ile Kahvaltı Yaptı

Kahvaltının ardından müdürlerle tek tek ilgilenen Kaymakam Fırat, daha sonra Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’ndan brifing aldı.

İlçemizdeki eğitim seviyesinin iyi olduğunu belirten Kaymakam Fırat; “Okullarımızdaki fiziki şartlarımız gayet güzel. Önceki görev yaptığım yerlerde sınıf ortalaması genelde 45 ve üzerindeydi. Burada ortalama 20-21 gibi, bu çok önemli. İlçemizdeki güçlü dinamiklerle hep birlikte elbirliği yaparak zaten iyi derecede olan eğitim seviyemizi daha da yükseltmenin gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Davetimize icabet eden Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat Bey’e şahsım, kurumum ve okul müdürlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 05.01.2017 02:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90