banner102

Fırat'tan Saadet Partisi'ne İade-i Ziyaret

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, daha önce kendilerine hoş geldin ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Ocak 2017 Pazartesi 23:01
Fırat'tan Saadet Partisi'ne İade-i Ziyaret

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu tarafından ilçe binasının önünde karşılanan Kaymakam Fırat'ı makamında ağırlayan Başkan Vahapoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri kendileri ile kısa süreli sohbet edip çay içtiler.

Ülke gündemi ve ilçe gündemi hakkında görüşmeler yapıp bilgi alışverişinde bulunan Kaymakam Fırat ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Of ilçemizde daha güzel bir yaşam nasıl olabilir konusunda sohbet ettiler.

Ziyaretten çok memnun kaldığını söyleyen ilçe başkanı M.Celal Vahapoğlu, "Kaymakam beyin bu şekilde özveri ve sıcak kanlı oluşu Of için büyük bir kazançtır" diyerek hayırlı çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ise, kendilerini sıcak karşılayan Saadet Partisi İlçe Başkanı Vahapoğlu ve beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. 





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 30.01.2017 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90