banner102

Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması

Of Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank arasında, Trabzon Bölge Müdürlüğü Temsilcileri Davut Ali Suiçmez, Mehmet Ali Osmançelebioğlu, Of Şube Müdürü Mustafa Yılmaz, OFTSO Genel Sekreteri Murat Zırıh ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Sarıalioğlu’nun katılımıyla “Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması" imzalandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Ocak 2021 Perşembe 14:46
Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması

Anlaşma ile tüm üyelerimizin faydalanacağı, alıcı ve satıcının tahsilât, finansman sıkıntısı çekmeden ticaret yapması hedefleniyor.

Temel amacı, ticaretin kesintisiz sürmesi olan anlaşma, tedarik zincirinde satıcının tahsilat riskini sıfırlarken alıcıya da kendi finansal durumuna uygun olarak vadeli ödeme imkânı tanıyor. Alıcı, ödeme planında vadeyi 18 aya kadar çıkarabiliyor.

Detaylı Bilgi:https://www.halkbankkobi.com.tr/.../Paraf-Ticari.../1812

 

Son Güncelleme: 07.01.2021 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90