banner102

H. Kaya'ya evinde ziyaretler sürüyor

3 köpek tarafından saldırıya uğrayan H.Kaya geçirdiği 8 ameliyat sonrasında taburcu olup evinde ziyaretleri kabul ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Temmuz 2020 Cuma 20:44
H. Kaya'ya evinde ziyaretler sürüyor
 Of İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat ve bir çok yakınının ziyaret ettiği H.Kaya'yı Of Devlet Hastanesi Başhekimi ve beraberindeiler evinde ziyaret etti.

11 Haziran günü sabah saatlerinde evinin yakınında 3 köpek tarafından saldırıya uğrayan H.Kaya geçirdiği 8 ameliyat sonrasında kolunun bir kısmını

kaybetti.

Of İlçe Sağlık Müdürü Dr.Barış Çağlar,.Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban Uysal ve Başhekim yardımcısı Dr.Elvan Yirigöz Çağlar kısa bir süre önce hastaneden taburcu olan H.Kaya'yı evinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi alıp,yara pansumanını yapıp geçmiş olsun temennisinde bulundular.

Son Güncelleme: 17.07.2020 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90